Kidörzsöltem WC papírral?
WC-zés után törlésnél (jobban nem tudom kifejezni), mindig van 1 véres pötty a papíron. A székletem nem véres. Hogyan hagyjam begyógyulni? (Gondolom csak a hámréteg sérült meg)
16 éves vagyok.
Nekem ez akkor szokott előjönni, ha valami "meghajt", és utána valószínűleg kidörzsölődik.
Kiegészíteném: Sok vizet fogyasztok (napi 1,5-2 liter legalább megvan, de szerintem több is), gyümölcsöket változóan, évszaktól/lehetőségtől függően. Ősszel/télen napi 1-2 almát szoktam általában.
Szüleim miatt rengeteg (vörös)húst eszek, de ehhez van zöldség köret is, tehát nem olyan vészes.
Mozgani keveset mozgok, de nem tartozom a számítógép függők, TV fotel szobrok közé, csak simán keveset járok el itthonról (suliba megyek, meg havi 1-2szer találkozom valakivel).
(165-170 centi vagyok, 60-65 kiló)
Székrekedésem nem igen szokott lenni.
WC papírból valami átlag multiba kaphatót használok, nem a Crepto féle fűrészporosan kemény papírt, de nem is a selyempuhaságút.
Mi lett? Elmúlt? Most nekem is ez van.
Hasmenésem volt, legalább 15-ször kellett kitörölnöm és most már teljesen kidörzsölődött. :( Nem tudom mit tudnék vele csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!