Váladékozó csomók a fitymán. Mit tegyek?
Pár hónappal ezelőtt a péniszemen, konkrétabban a fitymám hátsó részén nagyobb, pattanásszerű csomók jelentek meg, amik közül még van pár amiből fehéres váladék ürül, a többiből már 'nem jön semmi', hegesen maradtak, de nem tűntek el. Nemrég voltam vele bőrgyógyásznál, Differin krémet írt fel rá, azzal kenegetem naponta fürdés után, de semmi változás nem észleltem eddig, ugyanolyanok, mint eddig, és félek, hogy ez a későbbiekben gondot fog okozni nemi élet terén... és emiatt nagyon aggódom...:(
Mit tegyek?
16F
Eltömődött bőr pólusokra,amelyek begyulladnak ,és gennyesednek is,írják fel ezt a kenőcsöt .Nem egy olcsó készitmény .Kicsit utána olvasva,mások is hasonló véleménnyel vannak róla .Én most a helyedben Betadine oldattal kenném be.Ez egy fertőtlenitő szer.Nagyon vékonyan
Neogranormonnal kenném,ez jó a sebes felületre is .
Naponta alsógatya váltás ,megelőzve ezzel a visszafertőzést .
Hali!
_ Ezek nem véletlenül olyan kis pontok, amelyek nem maguktól váladékoznak, csak akkor, ha erővel nyomkodod őket, mert egyébként nem okoznak semmiféle gondot?
___ Ha nyomkodod, akkor nem ilyen fehér színű mitesszerbelsőszerű zsírnak látszó anyag jön ki belőle, és/vagy átlátszó váladék?
_ Ezek nem olyanok, mintha szőrtüszők lennének, csak szőr nélkül?
_ Nem alkotnak ezek a "csomócskák"/pontocskák kisebb-nagyobb foltokat a fitymád bőrén?
_ Ezek inkább csomók, vagy inkább pöttyök? Mekkorák?
Üdv: EE
Szia!
Hát igen, legfőképp akkor váladékoznak ha nyomkodom őket, de az is csak azért van mert már látom, hogy fehér a teteje/belseje és már eléggé zavar... és sajnos van már olyan is, ami nyomkodás következtében besebesedett, ami még rosszabb látványt okoz..
-De, olyan zsírnak látszó anyag jön ki belőle, de van amiből átlátszó váladék is ürül.
- nincsen rajtuk szőr, 0,5-1 cm-esek
-a bőrön vannak kisebb-nagyobb foltok, aminek a látványa elég kiábrándító..
-inkább csomók,amik közepén van egy kicsi kis pont, ahonnan a váladék ürül/ürült, de nem múlnak..
A jó/rossz hír pedig az, hogy most van kialakulóban egy kapcsolat és ha esetleg odáig jutunk nem tudom, hogy fogok neki ezzel előállni.. az orvos azt mondta, nem fognak eltűnni egyhamar, és engem egyre jobban feszélyez ez az egész.
Várom válaszodat! :)
Hali ismét!
Ezek vmi iesmik akarnak lenni?
PPP-1.>> [link]
PPP-2.>> [link]
PPP-3.>> [link]
PPP-4.>> [link]
PPP-5.>> [link]
... összehasonlító képekben eltávolítás ELŐTT/UTÁN...
(bármilyen BEAVATKOZÁS/műtét ELŐTT és után IS TESSÉK ÖSSZEHASONLÍTÁSI CÉLLAL FOTÓZNI!!!!! :-o)
PPP-6.>> [link]
PPP-7.>> [link]
PPP-8a.>> [link]
PPP-8b.>> [link]
~~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~~
EZEK ÁRTALMATLAN PÖTTYNYI PÉNISZ PAPULÁK (PPP), GÖBÖK.
...vagy ilyenek?
FP-1.>> [link]
FP-2.>> [link]
FP-3.>> [link]
FP-4.>> [link]
FP-5.>> [link]
FP-6.>> [link]
...rosszabb esetben ilyenek...?
FF-7.>> [link]
FF-8.>> [link]
___ (A képen vszsít7ő a rövid fitymafék, vmint fitymaszűkület is... << (FF-8))
FF-9.>> [link]
___ (Itt is nagyon szépen kikörvonalazódik egy fitymaszűkület, abban a vonalban uis megszakad a FF-ok folytonossága... (<< FF-9))
~~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~~
EZEK IS ÁRTALMATLAN FORDYCE-PÖTTYÖK (FP) ill. FORDYCE-FOLTOK (FF)!
˙
Íme a kettő összevetve egymással. Egyikkel sincs teendő, mert egyik sem ártalmas. Max. esztétikailag KÉPZELED annak.
>> [link]
A tiédet inkább az (FF-9.)-esnek tudom elképzelni elbexélésed alapján. Nos? :-)
˙
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!