Mit tegyek? Teljesen kivagyok néha emiatt. Ragasszak álszakállat?
20/f vagyok, nagyon-nagyon szeretnék szakállat növeszteni (hosszú haj mellé), de csak ritka, pihés, gyenge arcszőrzetem van, és a melleim is nagyok. (Voltam korábban hormonvizsgálaton, kiderült, nagyon alacsony a tesztoszteron-szintem, és nem akarják pótolni.)
Minoxidil-t pedig a rengeteg káros mellékhatása miatt nem szeretnék használni, meg ha abbahagynám, kihullana a kezelések során elért szakáll.
minek akarod annyira azt a szakállat? a nők egyébként sincsenek annyira oda érte.
esetleg plasztikai sebészt kérdezz meg, hogy vállalna-e olyan műtétet, amiben korrigálni tudná a melledet. esetleg tb is finanszírozná, ha van papírod, hogy lelkileg megvisel.
Nem érdekel, hogy ki nincs oda érte. Nyomós okok miatt kell, melyekbe nem megyek most bele. Lényeg, hogy NAGYON SZERETNÉK, EGYIK NAGY VÁGYAM, GYAKRAN ÁLMODOM IS ERRŐL. Utálom ezt az egész, mai világot, a rohadt divatjával együtt.
Tudom, hogy csak a hormonpótlás, lefogyás, és a plasztikai műtét segíthet. Ha már plasztikai műtét, akkor előbb természetesen szakállbeültetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!