Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? Teljesen kivagyok...

Mit tegyek? Teljesen kivagyok néha emiatt. Ragasszak álszakállat?

Figyelt kérdés

20/f vagyok, nagyon-nagyon szeretnék szakállat növeszteni (hosszú haj mellé), de csak ritka, pihés, gyenge arcszőrzetem van, és a melleim is nagyok. (Voltam korábban hormonvizsgálaton, kiderült, nagyon alacsony a tesztoszteron-szintem, és nem akarják pótolni.)

Minoxidil-t pedig a rengeteg káros mellékhatása miatt nem szeretnék használni, meg ha abbahagynám, kihullana a kezelések során elért szakáll.

2013. szept. 20. 22:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Borotválkozzál többször, attól talán erõsödik.
2013. szept. 20. 23:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem segít az sajnos.
2013. szept. 20. 23:18
 3/17 anonim ***** válasza:

minek akarod annyira azt a szakállat? a nők egyébként sincsenek annyira oda érte.

esetleg plasztikai sebészt kérdezz meg, hogy vállalna-e olyan műtétet, amiben korrigálni tudná a melledet. esetleg tb is finanszírozná, ha van papírod, hogy lelkileg megvisel.

2013. szept. 20. 23:51
 4/17 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Semmit. Nincs szakállad és kész. Nekem pl van, de odaadnám ha cserébe 10 centivel magasabb lehetnék. Ez nem így működik, fogadd el magad úgy ahogy vagy.
2013. szept. 21. 02:25
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, hogy ki nincs oda érte. Nyomós okok miatt kell, melyekbe nem megyek most bele. Lényeg, hogy NAGYON SZERETNÉK, EGYIK NAGY VÁGYAM, GYAKRAN ÁLMODOM IS ERRŐL. Utálom ezt az egész, mai világot, a rohadt divatjával együtt.

Tudom, hogy csak a hormonpótlás, lefogyás, és a plasztikai műtét segíthet. Ha már plasztikai műtét, akkor előbb természetesen szakállbeültetés.

2013. szept. 22. 12:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem pár óra után kezd borostás lenni az arcom, 1 hét múlva már vagy 1-2 cm-es szakállam van. Ez se jó..xD
2013. szept. 22. 20:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Mit meg nem adnék érte...
2013. szept. 22. 22:14
 8/17 A kérdező kommentje:
És sűrű, erős?
2013. szept. 22. 22:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Mert én nem csak borostát szeretnék, hanem nagy szakállat, melyet be is fonnék egy-két helyen.
2013. szept. 22. 22:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Legelsőnek 16-17 évesen "növesztettem". Akkor volt olyan 4-5 cm 1-2 hó alatt. Levágtam, utána csak erősebb lett. Most igazából naponta kellene borotválkozni, hogy "babaarcom" legyen. 1 hét alatt elég erőssé válik, 2 hét alatt már dzsungel xd
2013. szept. 22. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!