Fogok vajon még nőni 17 évesen?
17 éves fiú vagyok, 171-173 centi. Édesapám nincs 180 centi, anyukám pedig 160 centi alatt van...szóval genetikailag nem túl kedvező a helyzet. Mégis lehetséges-e még nőnöm, ha sportolok vagy eszek rendesen? Még csak most, 17 évesen kezd el nem foltokban nőni az arcszőrzetem (pedig már évek óta borotválkozok, de eddig csak bajusz meg pajesz nőtt)
Mellkasom is most kezd nőni, az elmúlt évben sokat változott az arcom is. Mit tegyek, hogy maximalizáljam a növekedési hormon termelést?
Az arcszőrzetnek nem sok köze van ehhez,van aki csak 25 évesen kezdett igazán arcra szőrősődni és akkor sem túl erősen.
Lehet hogy csak későnérő vagy,nézd a fiúk általában akkorára megnőnek mint az apjuk,ritka az ha kisebbek lennének nála,de van ilyen is.
A fanszőr,sperma az időben vagy az átlagnál kicsit később alakult ki nálad?
De a fiúk 21-23 éves korukig is nőhetnek bár ez ritka,általában 16-17 éves korukba már elérik a végleges magasságúkat.De el kell mesélnek egy történetet,hogy apu oszálytársa 8.-ban még 160 cm körül ha volt és a szülei sem voltak túl nagyok és 18 éves kora után túl nőtte a 182 cm apámat,tehát vannak kivételek:-)
Szerintem nősz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!