Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lefele lógó pénisz. Fiúk?

Lefele lógó pénisz. Fiúk?

Figyelt kérdés
A hímvesszőm merev állapotban nem előre, vagy felfele áll hanem szimplán lóg, mint petyhüdten csak megmerevedik és megkeményedik. Kinek van még ilyen szerszáma? Vélemény?
2013. ápr. 21. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Így olvasva szerintem semmi gond vele. Legfeljebb a megfelelő pózt kell majd megtalálnotok a pároddal, ami mindkettőtöknek kielégítő.
2013. ápr. 21. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Valószinű neked húspéniszed van .Azok csak megmerevednek ,de nem vesznek fel másforma helyzetet.De az is lehet,hogy

a péniszt tartó izom szalagok nálad nagyon gyengék .

Nem azért áll felfelé,mert a barlangos testecskék megteltek vérrel,hanem ilyenkor ezeknek az izom szalagoknak kell megtartania ,felfelé húzni .A has alsó feléből jönnek ezek,és körbe hálózzák a péniszt is

Ezen kivül még más funkciót is betöltenek .

2013. ápr. 21. 18:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tul biztatoan hangzik:s
2013. ápr. 21. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Halisztok!

@ #2-es

"Valószinű neked húspéniszed van .Azok csak megmerevednek ,de nem vesznek fel másforma helyzetet."

_ Elnézést kedves előző, de részben nagy hülyeséget írsz! Nem pénisztípusfüggő, hogy most lefelé áll-e vagy felfelé!? Lehet ez veleszületett, lehet balesetből fakadóan Peyronie-szindróma, lehet ez akármi, és ez egyáltalán nem függ attól, hogy hús vagy vérpéniszről van szó!?

A szalagoknak sincs túl sok közük ehhez, mert itt a barlangos testekben van a torzulás oka, ott keresendő a probléma (ha az probléma), ami miatt lefelé áll/kunkorodik a bré mereven.

˙

@ Kérdező:

Erre végleges megoldás nincs. Műteni le7, de nem ajánlatos, mert a műtétnek van kockázata, és ezt személyesen is megtapasztaltam valakinél:

>>>>>

2010-ben végigcsináltunk ketten egy akkor 15,5 éves erdélyi magyar sráccal egy ilyen procedúrát, neki "S"-alakban görbült a pénisze merev állapotban. Eléggé gátlásos is volt miatta, igencsak nehezen sikerült őt SkyxPE-on xtül feloldanom, és rábeszélni arra, hogy ne szégyellje magát miatta, és hogy merjen szólni a szüleinek. Erre nem sokkal később sikerült rávennie hosszas belső lelki vívódásokat követően magát, és elmentek egy urológushoz, akiről úgy vélték, profi. (Hát nem. A jól felszerelt szakrendelő önmagában kevés ehhez.) Ők úgy gták, nyáron megműttetik a fiú fütykösét. Hiba volt, és én ezt előre láttam, mégsem hallgattak rám több dologban az apjával. Ennek meg is lett a böjtje...

> NYÁRON SOSEM SZABAD MŰTTETNI, pláne nem egyetlen orvossal megnézetni előtte!

(Páciensdömping, szabadságolások, "balkáni"-állapotok... stb...)

> MINDIG UAZON ORVOS MŰTSÖN AKI ELŐZETESEN MEGVIZSGÁLT, NE EGY VIZSGÁLJON, EGY MÁSIK MEG MŰTSÖN!!! :-o (Nem kevesen jártak így már pórul, ahogy emléxem, ő is...)

A srácot kétszer műtötték. Az első alkalommal a görbület okát keresték meg, ott bizonyosodott be az is, hogy ez veleszületett probléma volt. Miután körbevágták, és a tövéig húzták a fitymáját, utána vissza is varrták rendesen, mert mindannyian ragaszkodtunk ehhez. Csakhogy a műtétet végző orvos nem figyelt oda arra, hogy a fityma oxigénellátása a tövéig húzás következtében a baloldalon nem biztosított, visszavarrás után pár napra elkezdett kékülni, majd lilulni, végül teljesen elfeketedett,... elhalt. De csak a bal oldalon, amerre alapból görbült. Megtörtént a tragédia.

A srácot emiatt egy második műtéttel TKM-elték. RKM csak aránytalanul volt kivitelez7ő, amit az orvos végzett, az inkább TKM volt, az is a létező legocsmányabb módok egyikén, idővel később pedig a görbület is visszatért, magyarul a srác ki lett téve kegyetlen adag szenvedésnek, ráadásul a semmiért, és még ingyér Teljesen Körül is Metélték (TKM), de úúgy, hogy annál ocsmányabban megcsinált péniszt nem sokat láttam eddigi EE-pályafutásom során! :-o

*

A srác az én lakhelyemtől kb. 800 km-re él. Ennek ellenére naponta beszéltem vele 5-10 perceket telefonon/SkyPe-on és az apukájával is nagyon jó kapcsolatot ápolok a mai napig, annak ellenére, hogy a srác meg utál engem, bár nem én hibáztam, ezt ők is elismerték a tragédia után. Nekem azóta fájnak a történtek, mint segítőnek. :'-( Pedig nem én hibáztam... hanem az orvos, ennyire rosszul én nem szervezek semmiféle dolgot, és nem is tanácsolok. Félreinformálás miatt pl. napokat vesztettük a fityma elhalásának ideje alatt. :-(

<<<<<

Akkor javasolt a műtét, ha tégedet annyira zavar, hogy nem bírsz vele élni, különben inkább pózokban gkodj, ne műtétben! Ha műttetnél is, nagyobb a vszsége egy TKM-nek a műtéttel együtt. Nem le7etlen, de rizikós! A srác uis kockáztatott, de veszített ez benne van a pakliban sajna!

Bármi infóra szükséged lenne, vagy érdekelnének részletek, >>privizz bátran!

Üdv: EE

2013. ápr. 22. 08:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Szia. Orvos már látott, barlangos testek is a helyén vannak. Elvileg nincsen gond, azt mondta sok olyan pénisz van ami lefelé erektált. De köszönöm szépen a kis történetet.
2013. ápr. 22. 08:57
 6/13 anonim ***** válasza:
34%

Ez így is van. Egyik régi legjobb barátomnak is ilyen, mereven azért az elhajlás megvan egy olyan kb. 35-40° a pénisz tövétől számítva, ami őt anno eléggé frusztrálta. Ő is tervezte műtteni, de egy ilyen műtét az alapvető önbizalomhiányt nem orvosolja. A tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy egy lány, aki igazán szeret téged ill. téged szeret, az nem azzal fog foglalkozni, hogy a te fütykösöd hogyan néz ki, merre hajlik vagy sem, hanem azzal, hogy örömet szerezzen neked! Sz'al fel a fejjel és irány a csajok! ;-D

Am. hány éves vagy?

2013. ápr. 22. 12:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod. Hát sokszor keresek alkalmit is, és nem tudom hogy mit szólnak majd hozzá.

17

2013. ápr. 22. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

Azzal te ne foglalkozz, mert fölösleges! Az élményre koncentrálj, meg a csajra, nem pedig arra, hogy... "jaaaj, mitszólnak majd hozzá?? :-s ", mert így csak tönkreteszed a saját élményedet! Ha alkalmi kapcsolatokat is keresel a csajt jobban elkápráztatod a kisugárzásoddal és a személyiségeddel, mint a farkaddal!

A felajánlásom áll. Ha bármi infóra, segítségre, tanácsra lenne szükséged, >>privizz bátran! ;-)

2013. ápr. 22. 20:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát szarjam le, milyen a formája hogyan áll a bré. Csak legyen önbizalmam, és nem fogja érdekelni az alkalmi nőt, hanem közösen élvezzük. Jól mondom?
2013. ápr. 22. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Abszolút. :-)

Miért mérgeznéd magad hülyeségekkel, ha 1x boldogan is érez7ed magad? :-) Ne a külsőségekkel foglalkozz, ha minden egészséges, hanem haxnáld egészséggel! :-D

2013. máj. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!