Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitöl lehet ez? Mitöl ilyen...

Mitöl lehet ez? Mitöl ilyen csunya a pénisze?

Figyelt kérdés

Pàrom micsodàjàn karcolàsszerü seb van, fàj neki, nem vérzik, de nagyon csunya! Nem beteg, tisztàlkodik rendesen!Szerinte a szex iatt van, nem mindig vàrja meg, hogy rendesen benedvesedjek. Mi lehet ez?

Csak normàlis vàlaszokat kérek!

2012. szept. 17. 23:21
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szerintem mindenkepp forduljon ezzel orvoshoz. Talan valami gombaja vagy ilyesmije van, szerintem inkabb ne alljatok es nezzetek a bret, hanem szedjetek a labatok az orvoshoz.
2012. szept. 17. 23:26
 2/19 anonim válasza:
Szoktad-e orálisan kielégíteni? El tudom képzelni, hogy a fogad tette vele. De azt nem hiszem, hogy azért, mert nem nedvesedsz be rendesen, szerintem akkor te is éreznél valami kellemetlenséged.
2012. szept. 17. 23:26
 3/19 anonim válasza:

Talaltam is egy cikket, elso valaszolo vagyok:

"Tisztel Doktor Úr!

A párom nemi szervén vágás, karcolás szerű sérüléseket találtam. A makkot és a fitymát összekötő bőr érzékeny. Időközönként elmúlik, aztán kiújul, általában az után mikor a menstruációs időszakomban vagyunk együtt. Az apró sebek körül hámlik. Testnedv hatására csípő érzés lép fel. Mi lehet ez, mi okozhatja?

Válaszát Köszönöm!

Dr. Bógyi György: Gyulladás. Menjen el urológushoz.

"

2012. szept. 17. 23:28
 4/19 A kérdező kommentje:
nem beteg, ez biztos! Szoktam persze csinàlni neki, de sosem fogaztam, az kilöve...Csak a szexre tudok tippelni! Az is kizàrt, hogy megcsalna...Gombàtol nem is lehetne tudtommal, mert az a férfinél tünetmentes:)
2012. szept. 17. 23:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Hmmm...gyulladàs...Az mitöl lehet? Nincs menstruàciom, vàrandos vagyok...
2012. szept. 17. 23:31
 6/19 anonim válasza:
Borotváld le a szőrt a nunidról !!!
2012. szept. 17. 23:36
 7/19 anonim válasza:
100%

Ha faj neki es nagyon csunya, ez boven eleg indok arra, hogy orvoshoz forduljon vele.

Nem tudom, hogy jarnak-e fel ide szakemberek, gyanitom, hogy nem jellemzo, de ha megis lenne itt orvos, akkor is nehez lenne latatlanban megmondani, hogy mi lehet a baj, szoval szerintem erosen indokolt egy vizsgalat.

A talalgatasnak nem sok ertelmet latom...

2012. szept. 17. 23:44
 8/19 anonim válasza:
Gomba...nem biztos hogy férre ment lehet le ült egy wc re vagy akármi.
2012. szept. 18. 06:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is dokinak kellene làtnia, de Ö nem akar elmenni. Tegnap viszont nem birta ki, volt sex, most ott tartunk, hogy nekem meg folyàsom van...:)Fasza:)
2012. szept. 18. 10:58
 10/19 Golan Trevize ***** válasza:
Az lesz szép, ha tényleg valami makacs fetrőzés, amit most te is elkaptál, aztán meg a magzat kerül veszélybe...
2012. szept. 18. 11:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!