Mitöl lehet ez? Mitöl ilyen csunya a pénisze?
Pàrom micsodàjàn karcolàsszerü seb van, fàj neki, nem vérzik, de nagyon csunya! Nem beteg, tisztàlkodik rendesen!Szerinte a szex iatt van, nem mindig vàrja meg, hogy rendesen benedvesedjek. Mi lehet ez?
Csak normàlis vàlaszokat kérek!
Talaltam is egy cikket, elso valaszolo vagyok:
"Tisztel Doktor Úr!
A párom nemi szervén vágás, karcolás szerű sérüléseket találtam. A makkot és a fitymát összekötő bőr érzékeny. Időközönként elmúlik, aztán kiújul, általában az után mikor a menstruációs időszakomban vagyunk együtt. Az apró sebek körül hámlik. Testnedv hatására csípő érzés lép fel. Mi lehet ez, mi okozhatja?
Válaszát Köszönöm!
Dr. Bógyi György: Gyulladás. Menjen el urológushoz.
"
Ha faj neki es nagyon csunya, ez boven eleg indok arra, hogy orvoshoz forduljon vele.
Nem tudom, hogy jarnak-e fel ide szakemberek, gyanitom, hogy nem jellemzo, de ha megis lenne itt orvos, akkor is nehez lenne latatlanban megmondani, hogy mi lehet a baj, szoval szerintem erosen indokolt egy vizsgalat.
A talalgatasnak nem sok ertelmet latom...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!