Hogyan zajlik egy perverz suli doki vizsgálat?
Figyelt kérdés
egy előző kérdés kapcsán merült fel bennem...
behívnak külön-külön egy szobába és vetkőztetnek le? vagy az egész osztály elött? O.O???
mik történnek ott? ^^
2009. máj. 31. 11:28
1/35 anonim válasza:
istenem -.- perverz igen...egyébként nálunk egyenként hívnak be mindenkit és csak a pólót kell levenni (gatya, melltartó marad) 15/L
3/35 anonim válasza:
És az miért lenne perverz? Jézusom kislányok, ez egy orvos, az a dolga, hogy megvizsgáljon titeket, neki ez természetes, rengeteg ilyet lát. Amúgy iskolaorvos nem szokott bugyi-melltartónál lejjebb vetkőztetni. És főleg nem az egész osztály szemeláttára...
4/35 anonim válasza:
Nálunk behívtak a váróterembe megnézték a súlyunkat maggaságunkat látásunkat majd le kellett öltözni boxerra. Bent pedig még a boxert is le kellett tolni :S 15/F
5/35 A kérdező kommentje:
szal akkor nem mindenki elött, igaz?
2009. máj. 31. 11:58
6/35 anonim válasza:
Nekünk egymás előtt boxerban kellett lenni de egyesével hívtak be
7/35 anonim válasza:
MIÉRT PERVERZ??
amúgy akinek nincs melltartója,annak kell levetkőzni teljesen,ami a felsőtestet illeti.
8/35 anonim válasza:
nálunk, mikor 13 voltam, egyenként hívott be minket a doki. bugyira kellett levetkőznöm és a mellemet is megfogdosta. aztán fel kellett feküdnöm az ágyra, lehúzni a bugyit és beterpeszteni miközben a doki bekukkantott. eléggé furcsa, de minden lánnyal megcsinálta ezt!
9/35 anonim válasza:
Mikor engem behívtak le kellett tolnom a boxeromat, meg kellett fognom a heréimet és a fitymámat le kellett húzni utána meg háttal kellett a boxer felhúznom :S Kellemetlen volt de túléltem:D
10/35 anonim válasza:
Fujj de utáltam mindig is, a váróban le kellett vetkőzni bugyira a többi lány előtt, aztán egyenként hívogattak be, megnézett mindent, megtapogatta a mellem, és ennyi. A bugyimba szerencsére nem leskelődtek sose, de nem is hagytam volna:) Utáltam így is a vizsgálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!