Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy perverz...

Hogyan zajlik egy perverz suli doki vizsgálat?

Figyelt kérdés

egy előző kérdés kapcsán merült fel bennem...

behívnak külön-külön egy szobába és vetkőztetnek le? vagy az egész osztály elött? O.O???

mik történnek ott? ^^

2009. máj. 31. 11:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
82%
istenem -.- perverz igen...egyébként nálunk egyenként hívnak be mindenkit és csak a pólót kell levenni (gatya, melltartó marad) 15/L
2009. máj. 31. 11:37
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a gatyát is -.-'

13L

2009. máj. 31. 11:46
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
És az miért lenne perverz? Jézusom kislányok, ez egy orvos, az a dolga, hogy megvizsgáljon titeket, neki ez természetes, rengeteg ilyet lát. Amúgy iskolaorvos nem szokott bugyi-melltartónál lejjebb vetkőztetni. És főleg nem az egész osztály szemeláttára...
2009. máj. 31. 11:49
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk behívtak a váróterembe megnézték a súlyunkat maggaságunkat látásunkat majd le kellett öltözni boxerra. Bent pedig még a boxert is le kellett tolni :S 15/F
2009. máj. 31. 11:49
 5/35 A kérdező kommentje:
szal akkor nem mindenki elött, igaz?
2009. máj. 31. 11:58
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
Nekünk egymás előtt boxerban kellett lenni de egyesével hívtak be
2009. máj. 31. 12:02
 7/35 anonim ***** válasza:
77%

MIÉRT PERVERZ??

amúgy akinek nincs melltartója,annak kell levetkőzni teljesen,ami a felsőtestet illeti.

2009. máj. 31. 12:07
 8/35 anonim ***** válasza:
97%
nálunk, mikor 13 voltam, egyenként hívott be minket a doki. bugyira kellett levetkőznöm és a mellemet is megfogdosta. aztán fel kellett feküdnöm az ágyra, lehúzni a bugyit és beterpeszteni miközben a doki bekukkantott. eléggé furcsa, de minden lánnyal megcsinálta ezt!
2009. máj. 31. 12:12
 9/35 anonim ***** válasza:
95%
Mikor engem behívtak le kellett tolnom a boxeromat, meg kellett fognom a heréimet és a fitymámat le kellett húzni utána meg háttal kellett a boxer felhúznom :S Kellemetlen volt de túléltem:D
2009. máj. 31. 12:22
 10/35 anonim ***** válasza:
59%
Fujj de utáltam mindig is, a váróban le kellett vetkőzni bugyira a többi lány előtt, aztán egyenként hívogattak be, megnézett mindent, megtapogatta a mellem, és ennyi. A bugyimba szerencsére nem leskelődtek sose, de nem is hagytam volna:) Utáltam így is a vizsgálódást.
2009. máj. 31. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!