A párom észrevette, hogy a péniszénél alul 3 helyen kb borsó nagyságú gumó van. Én nagyon megijedtem, ugye nem rák? Fél elmenni orvoshoz nehogy kiderüljön hogy az. De lehet ez más is?
Hali!
Mi hozzászólók nem vagyunk orvosok, látatlanban meg aztán még csak el se tudunk indulni semerre sem.
A párod (hány éves?) szemmel lát6óan "struccpolitikát" folytat,azaz azt képzeli, hogyha a homokba dugja a fejét (nem akarja szándékosan észrevenni a feléje támadó ragadozóról, ergo nem vesz tudomást) a probléma létezéséről...) akkor az nem is létezik. Egy baj van ezzel,... Az, hogy a feje a homokban van attól még a problémája (ragadozó) továbbra is ott van, továbbra is támad feléje, és ő így teljesen védtelenné válik gyávasága által az elváltozással szemben, amennyiben -- tegyük fel -- rosszindulatú.
Párod ezek szerint mazochista szeretne lenn, mert minden bizonnyal imád szenvedni, szeret félni, nem érzi jól magát boldogan, nyugodtan. Jobban szereti, ha a problémája elburjánzik, elmérgesedik, a körmére ég. Ugye? S:-o
Te nő vagy. Nőként muszáj rendszeresen nőgyógyászhoz járnod, elviselned, hogy a nőgyógyász turkáljon benned, turkáljon a puncidban. Igaz? Akkor joggal elvár6ó lenne a pasidtól, hogy álljon a sarkára, viselkedjen férfiként és vállalja be az urológust, ill talán inkább a bőr- és nemibeteg-gondozói vizsgálatot! Nem? :-o
Vagy ha biztosan tudnád, hogy nemi baja lenne, te lefeküdnél vele?
Akkor így, hogy nem vagytok biztosak benne? Így is beengednéd magadba a párod farkát? >:-o
Gondolkodj ezen el!
Én nem fogom sajnálni a párodat, de nem azért, mert egy bunk'ó p'araszt vagyok, hanem mert a párod maga választ6 arról, hogyha beteg, akkor meg akar-e gyógyulni vagy sem, és ő inkább az értelmetlen szenvedést. Ha gyógyít6atlan beteg lenne, nyilván együttéreznék vele,... na de így? :-o
Nem szégyenkezni, évekig rettegni kéne, hanem mielőbb túlesni azon, ami vár reá! Ha kell, kísérd őt el az orvoshoz...akár a bőr- és nemigyógyhoz, akár az urodokihoz megy el! (Sztem előxör előbbi.)
Én a helyében dühös lennék magamra, ha olvasnám ezt a topikot, és belátnám, ami igaz, és cselekednék a saját érdekemben! :-o
Üdv: EE
attól mert fél elmenni, még nem fog meggyógyulni
bármi lehet, akár zsírcsomó is
menjen csak el orvoshoz, ha rákja van, attól a rák nem fog megszünni mert nem látta orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!