A fiam 12 éves, már 2 éve szörösödik (honaalj, herék), de a pénisze nagyon kicsi és vékony, fél kisujnyi. Van valami, amivel növelhető ebben a korban (pl:hormonkészítmények? )? nem akarom, hogy felnöttként alkoholista, vagy öngyilkos legyen.
10 éves kora óta szőrösödik? Én 12 évesen kezdtem.
Szerintem meg várjatok még 2 évet, ahelyett hogy nemlétező betegségekkel hurcoljátok orvostól orvosig. Hormonkezelés?: Csak mert kicsi pénisze? 12 évesen? Komolyan a kamasz fiad péniszét méregeted?
"Igenis jól teszi a szülő, ha odafigyel a gyermekére."
Jól teszi, persze. Csak azért ragadtattam el magam, mert az első három válaszolóval ellentétben az egyetlen probléma, amit itt látok a szülő aggodalmaskodása a gyerek felnőtt élete miatt, amiért a kamaszkorát, és potenciálisan a felnőtt korát is képes tönkretenni egy felesleges tortúrával.
Attól hogy már 2 éve szőrösödik nem biztos hogy elkezdődött a nemi érés.Ez óriási tévedés!
Szőrösödés(helyesen fokozott szőrnövekedés)rendellenes hormonműködés esetén fordul elő, pl.tudomásom van olyan 6 éves fiúról aki szőrösebb mint egy 40-es férfi.
Tehát a fütyi mérete miatt nem kell aggódni csak akkor ha 14 éves kora táján sem változik jelentősebben a mérete.
A nemi érésnek meg vannak állomásai ezt is vizsgálnod kellene hol tart:említett szőrnövekedés után jön az első magömlés (herék megnagyobbodása-herezacskó lógósodása vele egyidőben), aztán a mutálás és végül a nemi szervek végső kialakulása.
Addig is vidd el a fiút egy szakorvoshoz aki megnézi a hormonműködését és megmondja mi a helyzet, mert 90% hogy itt a bibi.
12 éves gyerek mérete miatt nem aggódnék
egyébként is valszeg vérpénisze van, ergo mérd meg neki mereven, akkor fix nem fél kisujjnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!