Azt hogyan lehet megállapítani otthon (! ), hogy fitymaszűkületem van-e?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 11:10
1/25 anonim válasza:
Felállítod a fütyköst(ugyanis lehet hogy nyugiban működik de mereven már nem) és hátrahúzod a fitymádat.Ha sikerül és a makkod teljesen kilátszik akkor minden rendben.Ha nem tudod teljesen hátrahúzni vagy csak valameddig akkor fitymaszűkületed van, fiatal korban nem szükséges orvosi beavatkozás csak minden nap tornáztad-húzgáld így fokozatosan kitágul és nem lesz gond vele!
2/25 anonim válasza:
Az első írónak igaza van,de ha hátra is tudod húzni és kicsit fáj vagy feszül az is enyhe,kezdődő szükület jele,de alapból minden nap jót tesz ha fürdéskor a kád vízében húzogatod,és akkor ha van is valami kezdődő szükület rendbe fog jönni.
3/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ - most 16 vagyok, kb. hány éves koromra lesz 'jó'?
2011. júl. 17. 11:35
4/25 A kérdező kommentje:
thx
2011. júl. 17. 11:36
5/25 anonim válasza:
hány éves vagy? Mennyire tudod hátrahúzni a fitymádat? Orvosi vizsgálaton még soha nem nézték?
6/25 anonim válasza:
Ha enyhébb szűkületed van napi rendszeres tornával már 1-2 hét alatt elmúlik, rosszabb esetben 1-2 hónap alatt, tehát nem nagy ügy.Lényeg hogy rendszeresen mozgasd!
7/25 anonim válasza:
hetek,vagy akár fél év alatt gyógyulhat meg.De ez a következőktől is függ,ha ezekre válaszolsz,akkor többen tudnak pontosabb választ adni,mert van olyan amikor azért jobb orvoshoz menni már.
De mennyire tudod hátrahúzni mereven és lankadtan?Mennyire fáj,vagy feszül?
8/25 A kérdező kommentje:
(már írtam hogy 16 vagyok), állítva kb. 1 cm-ig megy hátra, orvosi vizsgálat már volt az egyik gyerekklinikán (nem emiatt) ott az orvos hátrahúzta aztán ennyi volt °_°
2011. júl. 17. 12:49
9/25 A kérdező kommentje:
lankadtan a 'csíkig' lemegy
2011. júl. 17. 12:51
10/25 anonim válasza:
mondtak rá valamit orvosi vizsgálaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!