12/F vagyok és ha elore a fitymam egy olyan kis bőrkarika van a peniszemen ez baj?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:21
1/27 anonim válasza:
Lehetne ezt még egyszer, mert nem biztosan értem.
2/27 anonim válasza:
Én asszem értem. Nem baj ez ilyen, mert a bőröd így gyűrődik.
Ugyanilyen lenne, ha az ujjadon előre tudnád húzni a bőrt!
3/27 A kérdező kommentje:
nem a bőrön hanem alatta mintha a makkom alatt egy gumi lenne!
2009. márc. 30. 20:00
4/27 anonim válasza:
Nem világos mi a helyzet. Kérdés: mosakodáshoz hátra tudod húzni a fitymát úgy, hogy a makkod teljesen kint van. Ha feláll, akkor is hátra tudod húzni?
5/27 A kérdező kommentje:
igen ha feláll akkor is hátra tudom húzni csak ha a bőrt előre húzom mint amikor nem áll fel akkor a makk alatt egy kis kitapintható bőrkarika érezhető
2009. márc. 31. 17:33
6/27 anonim válasza:
Az a makkod lesz. Ergo nem baj, természetes h ott van.
7/27 A kérdező kommentje:
ja, és ezt valahol olvastam h ha a makk alatt egy kis bőrkarika van akkor kell körülmetélésez igaz vnem igaz???
2009. márc. 31. 18:57
8/27 A kérdező kommentje:
a makk pereme alatt mint egy plusz fok "lépcsö"
2009. márc. 31. 18:58
10/27 A kérdező kommentje:
ahogy igy tapogatom asszem a fitymám nagyon begyűrődik a makkom alá ez még mindig fitymaszűkület?
2009. márc. 31. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!