Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszukuletm van ezt hogy...

Fitymaszukuletm van ezt hogy tudom javitani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 18:43
 1/6 anonim válasza:
Ha részlege akkor fürdés közben langyos szappanos vizzel fokozatossan lejjebb huzni, ha teljes akkor sajnos marad a doki aki felvágja, ammi kissé kellemetlen
2011. febr. 2. 18:44
 2/6 Turbocharger válasza:
18:44-nek igaza van, mozgasd meg, de ne szarozon, es ne sietsd el
2011. febr. 2. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
1. nek igaza van de nehogy erőteljesen rángasd ,hanem finom laza mozdulatokkal ,próbáld meg valami bőrpuhítóval az hátha segít
2011. febr. 2. 19:16
 4/6 Dymo ***** válasza:

-off-

a műtét után mennyi ideig nem lehet sportolni? futás,meg ilyenek

2011. febr. 2. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hét után már lehet, de nyilván nem boxer alsóban. (Nekem volt ilyen műtétem, teljes km.)
2011. febr. 2. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan erős szűkület, ahol teljes körülmetélés kellene, ilyen NEM LEHET. Ezt az orvosok néha nagyon meggyőzően tudják mondani, hogy milyen jó és csak az az IGAZI, de hülyeség. Nekik kényelmesebb, az tény... de én pl nagyon megszívtam :(

Bármi más, civilizált megoldást kell választani!

2011. febr. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!