15 évesen ha masztubalasnal kb 5-7 perc alatt megyek el az nagyon korai?
gondolom nem szeretnél felsülni, majd ha lesz barátnőd.
ez normális, de gyakorolhatod addig is, hogy még tovább bírd.
Hali!
Először is nyugodj meg. :-)
Miután alaposan összezavartak a többiek, elmondanám, hogy miért is dilemmázol ezen (egyébként joggal)!?
Az önkielégítés nem ugyanaz mint a szex. A markod nem annyira ingerhatékony, mint egy női vagina, amely ráadásul alapból sokkal nedves is melegebb is, és amikor az idegvégződések összesúrlódnak... o.0
Szóval bírni kell a "gyűrődést", ha majd remél7őleg barátnőd lesz és leghamarabb olyan 17-18 éves kor között egymáaséi le7tek elsőször, majd másodszor... majd sokadszor, és ebből a szempontból, ha egy ingerszegényebb "marokmarcsától" 5-7 perc alatt elélvezel, akkor mit gondolsz!? Egy jóóóóval ingergazdagabb vaginában kb. mennyi idő alatt mész el, ("sülsz (f)el")???
Szerintem ezzel a kérdéssel meg is válaszoltam a kérdésedet. De ha ez nem így lenne, vagy lennének még kérdéseid, csak bátran! Tedd fel őket!
Íme még egy régebbi topik, amelyhez anno hozzászóltam. Talán segít7 neked (is) kérdéseid megválaszolásában.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!