Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az ondóm véres volt és most...

Az ondóm véres volt és most barnás színű mitől lehet?

Figyelt kérdés
18 éves Fiú vagyok és olyan problémám lenne hogy konkrétan szombaton együtt voltam barátnőmmel és azt vettem észre hogy véres ondó távozott. Majd Hétfőn önkielégítést végeztem és újra véres ondó távozott. A vizeletemmel semmi probléma. Ma (azaz Csütörtökön) voltam orvosnál vett vizeletmintát nem talált semmit. Felírt antibiotikumot, kúpot, és azt mondta hogy minden nap fél óráig meleg vízben üldögéljek. Hazaértem kíváncsi voltam mi változott Hétfő (az utolsó önkielégítés) óta és már nem véres hanem, barna-szürke ondó távozott. Fájdalmat egyáltalán nem érzek sehol csak ha ülök a bal oldalam (vesémnél) és a bal herém enyhén de nagyon enyhén fáj. De ha mozgok mintha egészséges lennék. Felfázás nem lehet mert akkor lázas lennék és nagyobb fájdalmat éreznék. Eléggé aggódok! Az már baj ha a véres ondó helyett barnás lett? Remélem tudtok tanácsot adni!
2010. dec. 2. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, a vér a bomlása során előbb barna lesz, aztán sárgás... Szerintem ez már a javulás jele, legalább már nem friss vér, az elég ijesztő lehetett.
2010. dec. 2. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak ma írták fel a gyógyszert! Ha antibiotikum, akkor gyulladás van a szervezetedben, valószínűleg a herédben. Szedd szépen végig a gyógyszert, és tartsd be az utasításokat. Csak a gyógyszer fog segíteni, de nem értem, miért vártál ennyit az orvoshoz menéssel. Ez nem játék, komolyan kell venni, nehogy terméketlenné válj. Hasonló lehet a betegséged, mint a nőknél a petefészek gyulladás. Ne aggódj, meg fogsz gyógyulni, ne parázz előre. A petefészek gyulladást sem felfázás okozza, hanem valamilyen bakteriális fertőzés.

Mielőbbi gyógyulást!!!

2010. dec. 2. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segíteséget! Betartom az utasításokat és remélem nem lesz komolyabb a baj.
2010. dec. 2. 16:03
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Mi lett a kezelés eredménye? Remélem helyrejöttél?!

2019. ápr. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!