Egyik haveromat iskolaorvosivizsgálaton elküldték nemi gondozóba megkért, hogy menjek el vele mit csináljak?
Fura kérdés...
Ezzel a tünettel nem a nemigondozóba kell menni és egy tizenkétéves nem megy egyedül orvoshoz, meg se vizsgálják.
12 évesen még az édesanyjának-apjának kellene elkísérnie. Ők hol vannak? Az orvosnak is max az lenne a gondolata, hogy hol van ennek a gyereknek az anyja...
Téged valszeg nem fognak beengedni amúgy sem, max az előtérben várhatod meg.
Szülővel mehet csak a barátod orvoshoz és nem igazán értem,ha sima enyhe szükülete van,amihez kenőcs elég szokott lenni,azt eleve urológus kezeli,hisz nem nemibeteg,vagy nem elváltozás van a kukiját fedő bőrészen,hanem szükülete van,azt pedig urológus kezeli.Szerintem be sem engednének.De hogyan gondoltátok ezt,a szülei tudnak róla?
De nyugodtan menj el vele te is,kinnt majd megvárod.
ÁLLJ! ... Fitymaszűkületet mondtál?? <<:-s
Max akkor tudom elképzelni hogy a bőr- és nemibeteg-gondozóba küldték, ha kenőcsöt akar feliratni, vagy a szűkületét vmi egyéb bőrgyógyászati elváltozás okozza, mint a klasszikus bőrgyűrű a fityma végében. Mert egyébként a szűkület megoldása -- ebben a korban is -- elsősorban urológiai eset. Más értelme nincs, csak, ha a szűkülete tényleg enyhe még, akkor oké.
Egyébként, nekem is volt egy társam, aki bennem annyira megbízott, hogy megkért, kísérjem el a bőr- és nemibeteg gondozóba, igaz neki annó gombás fertőzése volt a zacskóján és a talpán, és nagyon parázott, elkísértem a dokihoz, és be is mentem vele, így ő megnyugodott. Paraván volt, és minket se néztek homónak. Szal, ha te valóban a barátja vagy, miért ne mennél vele, pláne, ha még bízik is benned? Ennél nagyobb megtiszteltetés (lelki értelemben) nem sok van... O.o
A barátod -- meg akiknek fitymaszűkülete, fékproblémája vagy letapadása van, annak is -- figyelmébe ajánlom az alábbi topikot:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!