Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orvosokat zavarja, ha a...

Orvosokat zavarja, ha a betegeik bejelölik őket iwiw-en?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha pl a háziorvosodról van szó akihez már évek óta jársz az biztosan nem veszi rossz néven, de ha csak pl. kórházi kezelés 1 hete után bejelölöd a dokit lehet hogy nem is fog rád emlékezni, hogy ki is vagy te.
2010. jún. 15. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aki egy közösségi oldalra felmegy, az számít ilyenre. Próbáld ki, mit vesztesz?
2010. jún. 15. 13:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Akiket bejelöltem, visszajelöltek, de több hónapos kórházi kezelés volt az alapja a kapcsolatunknak, meg az, hogy párszor életveszélyből hoztak ki.

Emlékezni biztos emlékeznek, mert súlyos és ritka betegségben szenvedek, meg alapból az a fajta vagyok akire emlékeznek. Csak érdekelt, hogy lehet van olyan orvos akit ez zavarhat, meg etikai kérdést csinál belőle.

2010. jún. 15. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
De engem úgy általánosságban érdekel ez a dolog.
2010. jún. 15. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavarja őket. Akiket zavar, azok vagy nincsenek is fenn, vagy nem jelölik vissza a betegeket. Nekem pl. fent van a nőgyógyászom, és sok sok vélemény van róla, hogy milyen rendes, kedves volt a szülésnél, ami azért engem is megnyugtat hogy tényleg jó orvost választottam.(én még nem jelöltem be, csak megnéztem) Mondjuk én még nem akarok gyereket, ezért csak az általános vizsgálatok miatt járok hozzá, de jó látni milyen elismert a kismamák körében.
2010. jún. 17. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Háziorvosom pl. nincs fent, róla meg sejtem, hogy zavarná emiatt sehol nincs fent.
2010. jún. 17. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem fog zavarni pàr év mùlva.
2010. nov. 12. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!