Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a tüdőm?

Miért fáj a tüdőm?

Figyelt kérdés

Ha nagy levegőt veszek és bizonyos mozdulatoknal fáj, leginkább jobb oldalt és a mellem felett. Tegnap este kezdődött, de volt mar ilyen gondoltam valami izom lehet majd elmúlik... de nem múlik el, alig merek nagy levegőt venni és attól félek, hogy megfulladok, vagy, hogy tudorakom van esetleg infarktus előjele ( de úgy tudom az a hátba sugarzik). Milyen okai lehetnek? Szerintetek komoly?

17/L

2016. szept. 17. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt orvos tudja csak megmondani. (Bar biztos lesz valaki aki a melledrol kep alapjan megallapitana barmit :)
2016. szept. 17. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti , hogy komoly , mielőbb a 112 munkatársával osszad meg a tapasztalatodat ! ! ! Nem tudom , mi az ,de rosszabb esetben tüdőembólia is lehet. Amíg utasítást nem kapsz, mit tegyél, addig ne tegyél hirtelen mozdulatot , ha pedig rád parancsolnak , hogy ne is mozogj , míg ki nem ér a mentő , akkor hallgass rájuk! Ne pánikolj , de MOST , azonnal hívd a 112-t!
2016. szept. 17. 14:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Jó lehet csak én fujom fel, de elég hipochonder vagyok.

Amúgy panikbeteg is vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam eddig

2016. szept. 17. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Telefonbetyárnak nem néznek. HÍVD fel a 112-t mielőbb, mondd el , miket tapasztaltál. Kérdezz rá ,mert ha az , nagyon nagy baj lehet belőle.
2016. szept. 17. 14:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Kb hetente jarkalok dokihoz minden hülyeséggel (múltkor pl a szajraktol féltem). Utálom, hogy mindig van valami amin idegeskedhetek.
2016. szept. 17. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja! Ne haragudj, nem tudtam, hogy 17 évesen ennyire képtelen vagy a félelmeid és a realitás között különbséget tenni. Ha egyszer igazán beteg leszel , úgy kb. élet és halál között, akkor majd komolyabban veszed, itt osztod-e meg a kételyeidet, a háziorvosoddal , a 112-vel, a pszichológusoddal, vagy azzal, aki segíteni tud abban, hogy jobban el tudd választani az alaptalan félelmeidet a valóságos bajoktól.

Elnézésedet, hogy féltettelek, de én, ugyanezekkel a tünetekkel 2 hétig lebegtem lét-és nemlét között.

Próbálj lejönni a földre, tanuld meg kezelni a félelmeidet, keress valami értelmes elfoglaltságot, mielőtt végképpen elszakadsz a valóságtól és az árnyékot is mumusnak nézed !

Jó egészséget, vigyázz magadra, üdv!

2016. szept. 17. 15:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond, sőt kedves tőled és nagyon köszönöm, csak tényleg mindig ezt csinálom... már egy csomó rákfélétől féltem és produkáltam a tüneteket, akkor agyvérzéstől, infarktustól, már a családom és az orvos is röhög rajtam, ha odamegyek valamivel. Egyébként nagyon félek, hogy most is valami komoly és már bebeszéltem megint minden tünetet , de igyekszem leállítani magam
2016. szept. 17. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Embereld meg magad , mert nem komolytalan és következmény nélküli dolog ,

amiről itt írsz ! Nem jó az ördögöt a falra festeni , mert megjelenik.

Olvasd el és komolyan gondolkozz el, mert ha ezt így folytatod , MAGADDAL babrálsz ki! [link]

2016. szept. 17. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer 5 hétig tartott egy bordaközi idegzsába.
2016. szept. 18. 08:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Most már biztos vagyok benne, hogy pszichés, ha nem gondolok rá semmit nem érzek, ahogy eszembe jut az egész megfájdul most már hátul is. Valószínűleg csak bebeszélem
2016. szept. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!