Miért fáj a tüdőm?
Ha nagy levegőt veszek és bizonyos mozdulatoknal fáj, leginkább jobb oldalt és a mellem felett. Tegnap este kezdődött, de volt mar ilyen gondoltam valami izom lehet majd elmúlik... de nem múlik el, alig merek nagy levegőt venni és attól félek, hogy megfulladok, vagy, hogy tudorakom van esetleg infarktus előjele ( de úgy tudom az a hátba sugarzik). Milyen okai lehetnek? Szerintetek komoly?
17/L
Jó lehet csak én fujom fel, de elég hipochonder vagyok.
Amúgy panikbeteg is vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam eddig
Ja! Ne haragudj, nem tudtam, hogy 17 évesen ennyire képtelen vagy a félelmeid és a realitás között különbséget tenni. Ha egyszer igazán beteg leszel , úgy kb. élet és halál között, akkor majd komolyabban veszed, itt osztod-e meg a kételyeidet, a háziorvosoddal , a 112-vel, a pszichológusoddal, vagy azzal, aki segíteni tud abban, hogy jobban el tudd választani az alaptalan félelmeidet a valóságos bajoktól.
Elnézésedet, hogy féltettelek, de én, ugyanezekkel a tünetekkel 2 hétig lebegtem lét-és nemlét között.
Próbálj lejönni a földre, tanuld meg kezelni a félelmeidet, keress valami értelmes elfoglaltságot, mielőtt végképpen elszakadsz a valóságtól és az árnyékot is mumusnak nézed !
Jó egészséget, vigyázz magadra, üdv!
Embereld meg magad , mert nem komolytalan és következmény nélküli dolog ,
amiről itt írsz ! Nem jó az ördögöt a falra festeni , mert megjelenik.
Olvasd el és komolyan gondolkozz el, mert ha ezt így folytatod , MAGADDAL babrálsz ki! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!