Ha a barátnőm nyög miközbe vécézik az normális?
A legegyszerűbb, ha erre rákérdezel, pl. így: "Hallottam, hogy nyögdécseltél a wc-ben. Szeretném tudni, mi történt!"
Két dolgot említhet: nehéz a székletürítése vagy masztizott.
Ha masztizott, az két dolgot is felvethet: nem volt elegendő neki az együttlétetek és nem meri elmondani, neki hogyan is jó és a wc-ben befejezi azt, amit nem kapott meg vagy ez a fajta önkielégítés vált szokásává.
Ha egy kapcsolatban valaki nem meri elmondani, mit és miért csinál vagy valaki nem mer rákérdezni valamire, akkor az a kapcsolat nem működik hatékonyan.
A jó kapcsolat velejárója pl. hogy bármilyen intim helyzetről megtanuljunk a párunkkal beszélni, merjünk feltenni kérdéseket, megtanuljuk azt is, hogyan ne sértődjünk meg, ha olyasmit hallunk, segíthetünk a másiknak kimondani a vágyait, elképzeléseit, igényeit, ha ő ezt nem tudja megtenni és képesek legyünk a változtatásra, tanulásra is.
Ha nem kérdezel rá a nyögdécselésre, akkor ez fenntarthat feszültséget benned, ami egyértelműen további feszültségeket, gondokat okozhat a kapcsolatodban.
Egyszerűen, nyugodtan, érdeklődve, magabiztosan kérdezz rá...
Apropó! Van más is, ami említhet: pl. mondhatja, dehogy nyögdécselt és rosszul hallottad. Na ez is az, amit nem szabad annyiban hagyni. Ha most füllent / hazudik, akkor mi van / mi lesz még a kapcsolatotokban?
De azt is mondhatja, semmiség, ne is beszéljetek róla, nincs is értelme. Ezt sem érdemes annyiban hagyni, mert akkor megszokja, hogy a kapcsolatotokban bármit elhallgathat, ha számára valami kényelmetlen. Ez viszont további feszültségeket indukálhat egy kapcsolatban.
Mondd neki: "Egyértelműen hallottam és szeretném tudni az okát." "Beszéljünk róla." Ha nem akar róla beszélni, akkor ezt ne hagyd, de kulturáltan.
4-es te nagyon beteg vagy.
Azt hittem ironizálsz, de nem ...
Anyádat is mindig faggatod ha nyögni hallod? Beteg.
Én a nyílt, hazugságoktól / füllentésektől mentes, érdeklődő, segítő, támogató, megbeszélő, informatív, együtt gondolkozós, ha kell, akkor csak meghallgató, megértő kommunikációt képviselem.
Ha a kapcsolatomban (akár anyámnál vagy páromnál is) észrevennék valami problémát, akkor én a beszélgetésnek vagyok híve és a megoldások megtalálásának. De nem kell semmit észrevennem, mert mi merünk és tudunk segítséget kérni egymástól és bármiben is.
Kinek a pap, kinek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!