Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami azonnali alvást...

Van valami azonnali alvást előidéző valami?

Figyelt kérdés

Hogy könnyebben kikapcsolhassam az elmém. Mert erre már rámegyek idegileg. Az öntudatomat akarom elveszíteni hogy azonnal alhassak.

Már egy csomó alternatívát néztem, de nem volt konkrétum (mesterséges ájulás, nyomj meg 1 ideget a nyakadon, agyhullám-módosító elektromos eszköz). Altatót próbáltam magamnak feliratni, de nem írhatott az orvos, mert nem vagyok felnőtt.

Meghalni nem lenne jó de inkább leszek öngyilkos minthogy idegösszeroppanást kapjak. (Alvásproblémáim vannak). Van valami módszer, valami alternatíva? Ami könnyen kivitelezhető?

2016. jan. 18. 10:52
 1/1 anonim válasza:
Nem tudom hogy próbáltad-e már, de én(például a UPC-nél a téli hangulat) valami madárcsicsergéses, vagy patakcsobogásos hanganyagot, és próbálj ellazulni, minden elektornikus dolgot kapcsolj ki és pihenj. Nekem is volt már ilyenem de ettől mindig megnyugodtam és el tudtam aludni
2016. jan. 18. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!