Vágod magad? Kutás. Többi lent.

7 évig voltam depressziós, nem ez a mai divat depresszió, nem a "világ fájdalma nyomta a vállam" hanem tényleg beteg voltam...én nem a világnak akartam mutogatni, hogy "jajj, de rossz nekem", hanem elrejtettem mindenki elől, csak páran tudtak róla...
eléggé mélypont volt, de túl vagyok rajta és egyszer sem jutott eszembe, hogy vagdalnom kéne magamat...
22F
Én 8-9 éve vagyok depressziós de csak néhányszor vagdostam magam (főleg a combomon, de van egy-két heg a csuklómon és a kezem többi részén is). Sajnos még most is érzem rá a késztetést.. Én ezzel le tudtam vezetni a dühöm egy részét..Inkább magam felé próbáltam irányítani a haragomat mint mások felé.
És az oka az, hogy lelkileg teljesen össze vagyok törve. Gyűlölöm magam.. nem tudok tükörbe nézni olyan szinten..
L/20
Igen. Stressz levezetés, megnyugtató érzés. Kirekesztés, barátaim is piszkálnak.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!