Néha folyik a köldököm, miért lehet?
Szia!
Az utolsó válaszadó vagyok,illetve inkább a sorstársad,én is feltettem úgyanezt a kérdést,azt hiszem ugyanitt a 4.-5. oldalon találod meg még választ én se kaptam,most megpróbálom feltenni a nők egészségénél,ha megtudok valamit írók,majd.Szóval addig is nyugi nekem legalább 15 éve van már és élek,szóval kiváncsi vagyok tud e valaki választ adni.
A legegyszerűbb oka a köldök váladékozásának a köldök bõrének gyulladása. Ezzel a köldök fertőtlenítővel való kezelésén és szárazon tartásán kívül nincs egyéb teendő.
Előfordul, hogy a köldökcsonk leesése után a köldök nem hámosodik be "simán", hanem egy kis vadhús (köldökgomba) alakul ki benne. Ez általában lencsényi-borsónyi kis csomó, mely a környezeténél sötétebb (lilás) színű, felszíne sokszor nedvedző. Ez is visszahúzódhat, de
sokszor van szükség az ecsetelésére.
Ezen felül van néhány igen ritka fejlődési rendellenesség is, mely a köldök váladékozását okozhatja - ilyenkor a köldök vagy a húgyhólyaggal vagy a bélrendszerrel áll összeköttetésben. Ezekben az esetekben sebészi ellátásra van szükség.
Szia! Utolsó előtti válaszadó vagyok én ezt a választ kaptam,bemásoltam neked,ha még valamit megtudok,akkor ide másolom.
Az enyém is ilyen! Valószínűleg úgy jártál, mint én, és rosszul vágták el, mikor megszülettél, szóval valahogy nem áll rendesen, és irritációra (elég, ha rosszul ér oda a nadrágod, és piszkálja) könnyen begyulladhat. Csak kitisztítom fürdéskor, alaposan megtörlöm, ennyi... 1-2 nap alatt elmúlik. Esetleg ezüstkolloiddal lefújhatod, hamarabb elmúlik a gyulladás.
Szia!Én ezt a választ kaptam,bemásoltam neked.Én se mertem elmenni,illetve egyszer szóltam még gyerekként a dokinak,de nem törödött vele,meg se akart hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!