Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Néha folyik a köldököm, miért...

Néha folyik a köldököm, miért lehet?

Figyelt kérdés
túlsújjal küszködöm, néha nagyon piros a köldököm, és büzös folyása van
2010. márc. 2. 16:30
 1/10 papagenou ***** válasza:
0%
terhes vagy és ott jön ki a gyerek, szép lassan kiszivárog. azért nem vetted észre mert túlsúlyos vagy. ennyi, ne aggódj.
2010. márc. 2. 16:33
 2/10 papagenou ***** válasza:
0%
nem szúrtad hasba magad? vagy más téged?
2010. márc. 2. 16:41
 3/10 papagenou ***** válasza:
0%
huu ez durva... amugy szerintem is terhes vagy. ha fiú vagy akkor is.
2010. márc. 3. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék,ne foglalkoz vele.Sajnos a választ én se tudom,de ugyanebben a cipőben járok.Kb. 10 évesen vettem észre hogy átlátszó,fura szagú anyag jön ki a köldökömből,néha sárgássá válik,ha hagyom megszáradni és picit viszket.Egyszer már több mint 10 éve megkérdeztem a gyerekorvosunkat, de tojt rám,meg se hallott.Annyit odanyőgött lehet sav jön ki.Azóta se voltam vele dokinál.Ja és én egyébként vézna vagyok.Ha megtudok erről valamit akkor majd írók.Nekünk valamilyen oknál fogva nem forrt össze,mert a többségnek össze van forrva.
2010. márc. 5. 11:23
 5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes. évek óta tart már
2010. márc. 5. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az utolsó válaszadó vagyok,illetve inkább a sorstársad,én is feltettem úgyanezt a kérdést,azt hiszem ugyanitt a 4.-5. oldalon találod meg még választ én se kaptam,most megpróbálom feltenni a nők egészségénél,ha megtudok valamit írók,majd.Szóval addig is nyugi nekem legalább 15 éve van már és élek,szóval kiváncsi vagyok tud e valaki választ adni.

2010. márc. 7. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb oka a köldök váladékozásának a köldök bõrének gyulladása. Ezzel a köldök fertőtlenítővel való kezelésén és szárazon tartásán kívül nincs egyéb teendő.

Előfordul, hogy a köldökcsonk leesése után a köldök nem hámosodik be "simán", hanem egy kis vadhús (köldökgomba) alakul ki benne. Ez általában lencsényi-borsónyi kis csomó, mely a környezeténél sötétebb (lilás) színű, felszíne sokszor nedvedző. Ez is visszahúzódhat, de

sokszor van szükség az ecsetelésére.

Ezen felül van néhány igen ritka fejlődési rendellenesség is, mely a köldök váladékozását okozhatja - ilyenkor a köldök vagy a húgyhólyaggal vagy a bélrendszerrel áll összeköttetésben. Ezekben az esetekben sebészi ellátásra van szükség.

Szia! Utolsó előtti válaszadó vagyok én ezt a választ kaptam,bemásoltam neked,ha még valamit megtudok,akkor ide másolom.

2010. márc. 9. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
hali utolsó válaszadó vagyok ismét.Nekem egy csaj írt,azt írta nincs gond,kicsit rosszul vágták el a zsinort,túl röviden és hogy ez csak irritáció,szárazon kell tartani,időszakosan néha előfog jönni.Lehet irritáció elleni kenőcsőt venni
2010. márc. 10. 11:39
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm nektek a válaszokat. Orvoshoz nem mertem fordulni vele.
2010. márc. 11. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Az enyém is ilyen! Valószínűleg úgy jártál, mint én, és rosszul vágták el, mikor megszülettél, szóval valahogy nem áll rendesen, és irritációra (elég, ha rosszul ér oda a nadrágod, és piszkálja) könnyen begyulladhat. Csak kitisztítom fürdéskor, alaposan megtörlöm, ennyi... 1-2 nap alatt elmúlik. Esetleg ezüstkolloiddal lefújhatod, hamarabb elmúlik a gyulladás.

Szia!Én ezt a választ kaptam,bemásoltam neked.Én se mertem elmenni,illetve egyszer szóltam még gyerekként a dokinak,de nem törödött vele,meg se akart hallani.

2010. márc. 12. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!