Mi a Ti pestisetek?
Figyelt kérdés
Az enyém az, hogy beteg vagyok, és ilyen testben kell élnem.2015. márc. 12. 11:36
1/31 anonim válasza:
Most akkor magyarul, legyszives.
2/31 A kérdező kommentje:
Ennél magyarabbul nem is lehet...
Az intelligencia hiányára utal, ha ennyit nem értesz meg.
2015. márc. 12. 11:43
3/31 anonim válasza:
Arrogáns liba, ilyen hangnemmel biztosan népszerű is lehetsz..
4/31 anonim válasza:
Fuss neki még egyszer! Azt akarod kérdezni, hogy ki mit utál a legjobban önmagán, vagy a körülötte lévő világban?
5/31 anonim válasza:
4-es, koszi.
Az elso ajanlatod lesz, na de ki foglalkozna egy buta libaval? Nem majd itt potyogtet neki valaki is. Majd ha megtanult magyarul es hozza az illemet is.
7/31 A kérdező kommentje:
11:45
Igen, nagyjából azt.
Direkt írtam ilyen szavakkal. Reméltem, valaki hátha megérti a művészi utalásokat, de sajnos...
2015. márc. 12. 11:50
8/31 A kérdező kommentje:
11:49
Köszönöm kérdésed, idegbeteg vagyok.
Az orvosok szerint autizmus, kényszerbetegség, paranoia, és üldözési mánia..., valaki szerint skizofrénia.
Senki sem tudja pontosan.
(Fiú vagyok.)
2015. márc. 12. 11:53
9/31 anonim válasza:
Művészi utalás, atyaég... Attól, hogy egy lúzer vagy és utálnak, még nem leszel meg nem értett művész.
10/31 anonim válasza:
művészi utalás? a pestisnek közel sincs olyan jelentése, hogy önútálat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!