SOS! El fognk látni sürgősségi tükrözésen?
21 éves vagyok, már jó ideje puffadok, érzem, hogy valami nincs rendben a hasammal. Kértem már gasztrora időpontot, de sajnos nem tudtam elmenni, mivel a szigorlatomat pont arra a napra kellett áttennem. Most vér jelent meg a székletemben, és majd megőrülök, hogy nem tudom, mi lehet a bajom!
Épp vizsgaidőszak van, nem fogom tudni végigcsinálni ilyan kétségek között! Ha holnap bemegyek sürgősségi gasztroenterológiára, megtükröznek?
Biztos, hogy egyetemre jársz? A kérdés komolysága ezt megkérdőjelezi.
Ha elmégy vizsgálatra, akkor a szükséges vizsgálatokat természetesen elvégzik. Indokolt esetben soron kívül. Nem vall túl komolyságra az sem, hogy nem veszed komolyan az egészséged.
Mindenképp menj el minél hamarabb -
Mondjuk a vér a székletben lehet az aranyértől is
Nem biztos, hogy a gyomorból jön -
Vidd a TAJ-kártyád meg a személyi okmányaid
és menj be korán vagy a házidokihoz vagy egyből szakorvoshoz
1 hónapja voltam proktológián, a doki nem látott semmit.
Mondjuk nem rectoscope-pal nézte, csak anoscope-pal.
Nem hiszem, hogy végbêlből vérzett, mivel el volt keveredve a széklettel, az egész ilyen pirosas-barna volt.
Plusz láttam egy véres nyákdarabot az oldalán. Tudom, hogy nem fognak örülni. Épp ezért először holnap megpróbálok megint időpontot kérni a honvédba, elmondom, hogy súlyosbodtak a tüneteim, hátha tudnak 1-2 héten belül valahol helyet szorítani. Ha nem, akkor elmegyek sürgősségire.
Elsőben leírt véleményem csak erősebb vált a beírásod alapján.
Tudod, halott ember sem tud vizsgázni. Vagy ma már igen? Csodás fejlődésen megy át a tudomány.
Én már idős ember vagyok, a mai rendszert nem ismerem, de a betegség mentő körülmény lehet ma i. Nem hinném, hogy egy kalap alá vennék a lógósokat az egészségügyi problémákkal küzdőkkel.
Egészen bizonyos vagyok benne, hogy ha orvosi ok miatt marad el a vizsga, nem fognak áttenni költségtérítésesbe. Csak nem erőből és a segítő válaszok ellenében kellene dacoskodnod.
Hát ha Ön idős, a jelenlegi felsőoktatási rendszerről nálam biztosan sokkal többet tudó emberként így gondolja, akkor az biztosan így van. Majd Önre fogok hivatkozni átsorolásnál, akkor biztosan kapok valamilyen rendkívüli dékáni engedélyt.
És köszönöm a biztatást, de azért remélem, hogy a néhány nap múlva esedékes vizsgámat még megélem.
(Ja. És vizsgát nem szokás "ellógni", ez már nem az általános iskola negyedik osztálya.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!