Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit tudnék így hízni? Le...

Mennyit tudnék így hízni? Le tudnék állni később az evéssel?

Figyelt kérdés

Elég vékony vagyok, és arra gondoltam, hogy elkezdek kísérletezni a testemmel. 1-2 héten keresztül másfél óránként teleenném magam(annyit amennyi belém fér). Beállítanám csörögni a telefonomat, így sose felejteném el.

Félelem ezzel kapcsolatban az, hogy 1-2 hét alatt nem fogok érdemben hízni, mégis rossz szokássá válik, ami kihat majd az életemre. Szerintetek le fogok tudni állni?

2013. okt. 28. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy csinálj inkább tömegnövelő étrendet.

Ha drasztikus változásba drasztikusan akarsz belekezdeni, nagyon könnyen áteshetsz a ló túloldalára.

2013. okt. 29. 17:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezek falási rohamok, nem?

Inkább számolgasd a kalóriát, nekem úgy sikerült egy hónap alatt 4 kg-ot hízni. Próbálj 6 óra alatt 700 kcal enni, így meg van a napi 2100, ezt tartod, akkor beindul a hízás kb 2 hét múlva. Tapasztalat. Most hogy már nem hízókúrázom, így is megmaradtak a kilók.

2013. nov. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!