Én még elsők között próbáltam ki a talpbetétet, amikor még honlap sem volt, meg semmi, úgy kellett nagy nehezen elérhetőséget szereznem. Nekem használt egyébként és semmilyen elváltozást nem vettem észre magamon, mivel pozitívan álltam hozzá, így csak pozitív hatást váltott ki.
Én is drágának találom, de sajnos mindenhol ennyi (ahogy hallom), mert, ahogy kivettem, a kutatást és az „eszmei értéket” kell megfizetni, mert soha nem kell újat venni.
Érdekes. Mármint szerintem ha tényleg jó és működik, akkor nagyon elbaltázzák a terjesztését, és a hírdetését.
Így, ebben a formában nem merném megkockáztatni a rendelést és nem javasolnám senki másnak sem. Hogy miért? Nézzetek rá az oldalra hátha leesik. Ami egyébként önmagában nagyon kellemes kis oldal, érdekes infókkal. De gondolkodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!