Mit tegyek ha kopasz lettem?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkeltem belenéztem a tükörbe és láttam, hogy kopasz vagyok és majdnem elájultam. Most mit tegyek??2013. júl. 6. 20:15
2/42 anonim válasza:
Uristen..tanácsolom vegyél hajnovesztőt!!Nem tudod hogy történhetett?Esetleg belefeküdtél egy borotvába este? Vagy megviccelt egy haverod?Lány vagy vagy fiú?
3/42 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2013. júl. 6. 20:33
5/42 A kérdező kommentje:
nem tudom..
2013. júl. 6. 20:39
6/42 anonim válasza:
Ez nem kamu?Mert akkor megszívtad..vagy megvárod míg visszanő..(jobb esetben 1 év..) vagy zöldpacsi az előttem szólónak,és hajnövesztő..!:D
7/42 A kérdező kommentje:
De most nagyon ideges vagyok mert jövő héten lesz a szülinapi partim és 17 leszek. Segítsetek! Kopaszon, hogy tudom levezetni a partit? Félek, hogy emiatt le kell fújnom a partit ma még az utcára se mertem kimenni.Adjatok jó tippeket!
2013. júl. 6. 20:48
8/42 anonim válasza:
Martin bocsesz de ez én voltam..Reni:DDDDDDDDDDDDD
9/42 A kérdező kommentje:
??? Emese a nevem és lány vagyok!
2013. júl. 6. 20:56
10/42 anonim válasza:
Uhh bocsi azt hittem,hogy Martina írta ezt..:D Az előbbiben lehagytam az a-betűt..Tényleg igaz??Parókaaa!:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!