Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én aggódok ezen ilyen...

Csak én aggódok ezen ilyen nagyon?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy nagyon félek,sőt!az új influenzától.

Most néztem és már 2 áldozata van:(

Én félek nagyon, mi lesz ha elkapják a gyerekeim vagy mi?

A párom szerint ez már beteges,amennyit ezen aggódok, de én komolyan félek tőle.

Lassan ki sem mozdulok, csak ha nagyon muszáj.

Más is vagy így vele, vagy csak én?Tényleg túlzás ennyire félnem tőle?

2009. szept. 24. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Világszerte több ezer áldozata van :) Ejj de kedves vagyok, bocsi:D

Engem speciel egyáltalán nem izgat, ugyanez volt anno a madárinfluenzával, ha nem vagy közvetlen veszélyeztetett, legyengült szervezetű akkor egyáltalán nem kell aggódnod. Megamúgyis: oltás... :) szóval ne félj egyáltalán

Tudod én inkább attól félek, hogy megvernek a buszon ha köhögni merészelek... hihetetlen a világ amiben élünk

2009. szept. 24. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

világszerte több ezer áldozat van, akik 4-5 napig náthásak, és köhögnek aztán meggyógyulnak és élik tovább az életüket.

temég sosem voltál náthás? amikor köhögtél is, és hőemelkedésed van? ugyanez az új influenza is. ugyanígy esel át rajta semmi több.

2009. szept. 24. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szedj vitamint, erős legyen az immunrendszered, akkor ha véletlen el is kapod pár nap alatt kikeveredsz belőle. Azok halnak bele, akiknek amúgyis gyenge az immunrendszerük, mikor megkapják, nem tudja legyőzni a szervezetük a betegséget. Egy erős immunrendszerű ember le tudja győzni.

Amúgy oltás...nos én tuti nem adatom be, eddig is volt influenza, ezután is lesz, ezt most beadatod, lesz másik aminek esetleg erősíti a hatását, volt már ilyenre példa. Másrészt nincs kipróbálva hogy hosszútávon milyen hatáa van a szervezetre, volt már olyan a világtörténelemben, nem is egyszer hogy hamar-hamar kellett valami oltás, ami akkor jó volt arra a betegségre, de évek múlva meg idegrendszeri megbetegedést okozott, azt vissza sem tudták fordítani.. úgyhogy meggondolnám, hogy beadatom-e.

Szóval a legjobb amit tehetsz, hogy szedsz vitamint, gyakran kezet mosol, nem hajolsz bele más prüszkölésébe meg köhögésébe (mondjuk ez a másikon múlik hogy a szája elé tegye a kezét stb. mert ugye ez elég gyakran hiányzik...) busz, vonat bármi után kezetmosol mielőtt a szádhoz nyúlsz, eszel.

Nyugi nem lesz baj, nem kell ettől bezárkózni a lakásba :)

2009. szept. 24. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj!!!A média nagyon de nagyon felfújja a dolgot!

Ennek több oka van, szereti a pánikkeltést, meg aztán én megnézném hány milliárdot kaszálnak az új vakcina előállítói...mindenki beoltatja magát mert fél...

A gyerekek mossák meg mindig a kezüket mikor hazaérnek, vagy hazaértek suliból, vásárlásból, egyetek sok zöldséget, gyümit, vitamint!DE nem aggód túl a dolgot!

Csak úgy megsúgom, hogy a gyógyszerek mellékhatásaiba sokkal többen halnak meg naponta mint ezekbe a felfújt hülyeségekbe!

2009. szept. 24. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

első 16:58asnak igaza van(én a második 16:58as vagyok:))

Elképedve hallgatom, hogy kismamák is képesek olyan oltást beadatni maguknak, amit ki sem próbáltak még!Hogy is próbálhatták volna, hiszen ez egy új influenza, új ellenszere!Ja és csak 1 évig ad védettséget kb, de a hosszútávú hatási tényleg nem ismertek!Szóval erről ennyit...

2009. szept. 24. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem osztálytársamnál kimutatták, és képzeljétek el TÚLÉLTE:D minden baj nélkül, köhögöt meg volt hőemelkedése ennyi az egész.A sima influenza szerintem sokkal keményebb hiszen abból nekem általába arcüreg gyulladásom lesz..igaz azért mert örsövényferdülésem van de nem kell aggodni. Kezet kell mosni pisi után stb.. meg vitamin
2009. szept. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!