A fing meggyújtható?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 20:27
1/10 anonim válasza:
Csak bizonyos emberek esetében, akiknél a bélgázok tartalmaznak metánt. De nem érdemes ilyesmivel szórakozni.
4/10 anonim válasza:
Persze még gyertyát is gyújthatsz vele ha ügyes vagy :D
5/10 anonim válasza:
"Igen, mivel gáz."
Tehát szerinted gyúlékony oxigént lélegzel?
6/10 anonim válasza:
Második, a levegő is gáz, sőt gázok keverék, mégsem mondanám gyúlékonynak.
Egyébként ezen a kérdésen én is sokat gondolkoztam. A bélgáz tartalmaz gyúlékony összetevőket, mint a metán vagy a kén-hidrogén, de ugyanakkor egy halom evés közben lenyelt levegő is van benne. És mivel a bélben lebontás folyik, gondolom egy csomó szén-dioxidot is tartalmaz.
Szóval biztosan nem tudom a választ, de el tudom képzelni, hogy esetenként meg lehetne gyújtani, ha éppen olyan az összetétele. De értelem szerűen nem minden fingot.
Kísérletileg ezt sajnos még nem volt módom igazolni. :D
8/10 anonim válasza:
southparka kenny megtutta XD aztán persz jóhamar eliségett :DDDD
9/10 anonim válasza:
Meg lehet gyújtani, igen, de vigyázni kell vele nagyon, mert a segglyukad visszaszívja és belobbanhat
10/10 anonim válasza:
A fingot meg lehet gyújtani. Vászongatyán keresztül kell, akkor szép színe lesz, és nem égeti le a környezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!