Milyen hatással van a rivotril?
Oké, most hogy mindenfélével riogattak, nézzük a másik oldalt.
Vannak olyan helyzetek, amikor a gyógyszer nem-szedése a mellékhatásoknál rosszabb. A beteg önmagára vagy a környezetére is veszélyes lehet például. Vagy csak az izgatottsága már nem kezelhető más módon, magától képtelen megnyugodni. (Egy idős beteget ápolok, akinek vannak ilyen "rohamai".)
Szóval komoly ok nélkül ne szedd v. szedesd senkivel, csak orvosi javaslatra és csak az általa ajánlott dózisban.
Sziasztok.
Hát mindenkinek más a véleménye a rivotril-ról.
Én egy évig szedttem szülés után elöjött , hogy két naponta hánytam, vert a viz, lefogyttam, hidegrázott, gombóc volt a torkomban, halál félelmem volt,
dokihoz fordultam minden vizsgálatra elküldött, de minden eredményem jó volt, igy a házi orvosom csak ( úgy irt fel ) rivotrilt, 0,5-öst reggel és este fél.
egy hónap után már érezttem, hogy egyre jobban vagyok, eltüntek a rosszul létek,
meg jött az étvágyam,
egész nap jól érezttem magam,
szedttem egy évig ,
és úgy döntöttem, mivel már minden ok, abba hagyom.
igy ez évtöl már nem szedem,
most február óta Belara fogamzás gátlót szedek,
viszont néha már elöjön a szorongás ami tavaly volt,
igy most e hónapban elhagyom a fogamzás tablettát,
mert a( kettö ) szerintem nem szedhetö együtt :)
és szedem a rivotrilt, mert nem szeretném ha olyan erössen vissza térne mint volt.
Én csak jót tudok irni a rivotril-ról.
EGY 35 -ÉVES KÉT GYERMEKES ANYUKA.
a rivotril nagyon jó gyógyszer, csak tudni kel szedni, mértékel.
nem kábittó szer, mint ahogy más fogalmaz.
nagyon sokan szedik, és sok embernek segit szerinttem ne ilyesszük el a másikat, mindenki hallgason az orvosára, elvégre mi nem orvosok vagyunk:)))
A Rivotril,egy csodálatosan jó gyógyszer,csak elrontották a jó hírét a kábítószeresek,akik akkor is szedik,amikor nem kell!!!Mi azonban betegségre szedjük!!!!!!!!Nem jó kedveünkből.Én már 2000-óta szedem,és nagyon jól hat,még ma is.
sem a szexuális igényem,sem más rossz tapasztalatomról nem tudok írni.A szervezetet sem károsítja,ugyan is rendszeresen járok vérvételre,szemészetre,ekg-ra,stb.
a Rivotril JÓ GYÓGYSZER,NEM KELL FÉLNI TŐLE!!!!!
Természetesen akkor és annyit kell szedni belőle,amennyit az orvosaink javasolnak.Én Zolofttal együtt szedem.3x1 rivó,és reggel 1 Zoloft.Mivel a rivót 2000-óta szedem,orvosom azt mondta,hogy február közepétől,NAGYON LASSAN, lefogja csökkenteni az adagot!Valakinek ÉLETE VÉGÉIG IS SZEDNI KELL!!!éS AKKOR MI VAN?semmi.Inkább szedje,mint rosszul legyen.Kívánok mindenkinek jó egészséget,és szorongás mentes szép napokat!
Üdvözlettel:Tolnay András Színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!