Joghallgató vagyok. Milyen memória-agyserkentő szereket szedjek, hogy gördülékenyebben vegyem a vizsgaidőszak akadályait, s hatékonyabban tanuljak?
A Ritalin erre a leghatásosabb gyógyszer.
Magyarországon is ezzel etetik a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedő gyerekeket, rengeteg orvos is szedi. Hatóanyaga Methylphenidate, ami kokainhoz és metaamfetaminhoz hasonló hatású, de a legjobban kikísérletezett relatíve biztonságos drog, partidrognak is használják, gyerekek akiknek felírják sokszor dílerkednek vele. Kockázata az, hogy aki kipróbálja az utána nyitottabb lesz keményebb szerek fogyasztására is.
Google-n érdemes rákeresned.
Olyan memória-agyserkentő gyógyszerek már pedig nem léteznek amelyeknek ne lennének mellékhatásai. Én főiskolát végeztem. Tisztában vagyok azzal, hogy egyetemen még több a tananyag, viszont alaposan gondold meg hogy vajon megéri-e neked, hogy kiváló teljesítményt produkálj annak rovására, hogy lehet később a pszichiátrián fogsz kikötni ideg összeroppanással.. mert bizony ez is előfordulhat.
A hatékony tanulás elsajátítása nem ajzó szereken alapul. Lehet hogy az idődet kéne ügyesebben beosztanod vagy a tanulás módszertanán változtatnod. És nem utolsó sorban meg kell húzni egy határ vonalat meddig mehetsz el, és van -e értelme folytatni, ép ésszel bírni fogod ezt a tempót a diplomáig? Ember válogatja! Kitartást és jó döntés hozatalt kívánok!
Ritalin? Bravó.
Én nagyon sokat szedtem a Reergint, nekem az bevált.
Igyál sok folyadékot, szedj multivitamint, a zöld tea is jó.
A lecitint is érdemes kipróbálni.
Neurix viszgavitamin
Tudom ajánlani ezt,ez ad egy enyhe löketet.De a hatást ne egyből várd.Mielőtt eljön a viszgaidőszaki tanulás előtte kb. 1 héttel elkezdem szedni,mert ha aznap szeded be amikor elkezdtél tanulni úgy nem fog működni.Kell egy kis idő amíg feltöltődik vele a szervezeted.És tudsz tőle aludni.
Brahmi-Himalaya Wellnes márka-t tudom ajánlani.
Nála is az a titok hogy mielőtt keményen elkezded a tanulást előtte egy kicsit töltődnie kell a szervezetnek.Külföldi fórumokon nagyon dicsérik.
És ettől is tudsz aludni.Van hogy folyamatosan szedem 3 hónapig is.Nagyon szeretem <3
Ginseng-Segít koncentrálni,de egy kicsit megnyomja a vérnyomást.
Ginko Biloba-Ez is segít,de ez is megnyomja a vérnyomást és egy kicsit ideges leszek tőle.
Ritalint inkább ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!