Lézeres aranyérműtét mennyire fáj?
Nos, én átestem egy lézeres aranyérműtéten.
ARS MEDICA LÉZERKLINIKA
Dr. Dömötör Gábor
Volt egy külső aranyér szövődményekkel, kettő külső aranyér szövődményeekkel (ez már márom) és három belső thrombotizált aranyér-
A műtét kb délben kezdődött altatással.Délután háromkor már otthon voltam.
A doktor úr előzőlweg kiírt mindenféle tablettát, kúpot stb, ami már otthon várt rám.
Az első hét maga volt a pokol, a második hét a pokol könnyebb kiadásban, a harmadik hét a tisztítótűz.
Azonban mindez elmúlt.
Hogy kivédjem a folyamatos kamilla ülőfürdőt, használtam még az Azulenol krémet (cickafark, azulén) és a Gentamicin Wolf krémet. Ezek nagyban megkönnyítették a gyógyulást.
A vizsgálat 12.000 FT, majd a műtéthez való hozzájárulás 40.000 FT. A továbbiakat a TB állja.
A műtét 2012.09.28-án történt.
Az első vizsgálat műtét után 2012.10.12-én lés az utolsó - most már TELJESEN GYÓGYULT ÁLLAPOTBAN - 2012.11.12-én.
Minden aranyér el lett távolítva!
Új életet kell megszoknom, mert a "nagy szükséglet" könnyebb, mint a "kicsi".
Egyszerűen CSODÁLATOS!
MILLIÁRDSZOR KÖSZÖNÖM DÖMÖTÖR DOKTOR ÚRNAK, HOGY "FIATALABBÁ" TETT!
Csak az merészkedjen azonban erre a műtétre, aki kiállja a nagy fájdalmakat is.
Nem a műtét fáj, hanem az azután következő kettő, három hét.
Kaptam Contramal retard tablettát és kapszulás antibiotikumot is, egyéb kúpokat.
A bátraknak ajánlom, ÖRÖKRE MEGSZABADULJONAK AZ ARANYÉRTŐL!
Boldog vagyok!
georg1945
Kedves Aranyeres Betegtársam!
Szintén az Ars Medicát választottam, és engem is Dömötör Gábor doktor úr vett kezelésbe. A vizsgálat konkrétan fájt, kellet utána egy perc míg meg bírtam szólalni. Kiderült, hogy harmadfokú aranyerem van, szövődmények nélkül.
Az egész klinika egy nagyüzem, de az orvosok és a nővérek jól tudják kezelni a befektetők profitéhségét, és odafigyelnek a betegekre. Persze ne várd, hogy elbájcseverésszenek veled, nem azért vannak ott.
A műtét semennyire sem fáj, mert elaltatnak. Viszont az utána következő egy hét... De Cataflammal és a fájdalomcsillapító kúp együttes használatával valamennyire elviselhető. A Contramal a ló túloldala, egyik este bevettem egy szemet, hogy kipróbáljam, másnap délig szédelegtem. A második héten már nem használtam semmilyen fájdalomcsillapítót, mert szükségem volt a józan eszemre. Így csak székelés után fájt egy darabig, de akkor nagyon.
Mindenki nagyon kedves volt, kivéve Nagyné Erzsikét, mert Őrá enyhe kifejezés, hogy "kedves volt". Egész konkrétan az édesanyám volt a műtét utáni pár órában. Legszívesebben magamhoz öleltem volna mikor hazaindultam.
A lényeg, hogy el kell döntened, akarsz-e egy életen keresztül az aranyérrel, és annak minden nyűgével foglalkozni, kenegetni, kezelgetni, vagy belevágsz a műtétbe és három hét után elfelejted, hogy valaha volt neked ilyen homoszexuálisoknak való betegséged.
A gátlásaidat felejtsd otthon, mert eget verően ciki az egész helyzet.
Írasd ki magad két hét táppénzre. Sok sikert!
F/40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!