Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy hete csuklok!?!

Egy hete csuklok!?!

Figyelt kérdés
Egy hete folyamatosan csuklok. Nem úgy, ahogy általában, ha az ember csuklik, de 10-20 percenként egyet (bár néha van, hogy csak egy óra múlva). Azért már kezd egyre jobban zavarni, a suliban sem jön jól... Miért lehet ez? Hogy állítsam el?
2012. okt. 9. 15:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nincs refluxod?
2012. okt. 9. 15:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Rekeszizom, vagy gyomor probléma is lehet az oka, menj el mielőbb a háziorvoshoz.
2012. okt. 9. 15:17
 3/19 anonim ***** válasza:

Igyál hetet! :)

Igyál egy levegőre hét kis korty folyadékot és elmúlik a csuklás. (tényleg működik, pedig én olyan nagyon makacsul tudok csuklani)

2012. okt. 9. 15:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Oké, voltam orvosnál hétfőn. Már túl vagyok a vérvételen, holnap mellkasröntgen, lesz ultrahang, ideggyógyász, miegymás...
2012. nov. 8. 20:53
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha jól értem azóta is csuklasz ? több mint egy hónapja ?

Ez nagyon durva.. jobbulást kívánok,és légyszi írd majd meg mi derült ki a vizsgálatokon.

2012. nov. 9. 22:05
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen, még az óta is.:/ Nagyon durva már, egyre jobban aggaszt. A röntgenen semmi, a többi még várat magára, van gyógyszerem, ilyen homeopátiás golyócskák, de nem használnak. Viszont más ami lennem az erősebb nyugtató, a háziorvos nem mer felírni ilyeneket. 15 évesen jó dolog ez ;)

Ma meg pláne megijedtem, mert az egyik tanár mondta, hogy volt egy diák régen, ő is így, és nem gyógyult ki.

2012. nov. 20. 18:53
 7/19 A kérdező kommentje:
Egy hónapja és 26 napja kezdődött. Máig tart. Megtudtam azóta, hogy röntgen szerint tüdőmmel, szívemmel, labor szerint vérképemmel, ultrahangos vizsgálat alapján has tájékon is mindennel minden rendben. Én meg kitartóan csuklok. (:
2012. nov. 27. 19:31
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha érdekel valakit, négy hónapja csuklok. (: Valószínűleg lisztérzékeny vagyok, de nem ez az ok, ez csak valami, ami mellékesen kiderült (bár még nem biztos, de pár nap, és megtudom). A háziorvosom még fog továbbküldeni, addig is szépen elhukklogatok egy nem létező betegség gyanánt. (:
2013. febr. 5. 23:58
 9/19 anonim ***** válasza:

4 hónapja? Te jó ég. Egyszer láttam egy ilyet az "Amiről még a Vészhelyzetben sem beszélnek" című műsorban (valós, hihetetlen orvosi eseteket mutat be), abban is volt egy ilyen beteg, és valahogy nagy nehezen elmulasztották neki. Tuti, hogy fent van neten, csak nem tudom melyik epizód, de ha meg tudod találni, szerintem nézd meg, hátha ugyanaz a bajotok! :)

Mindazonáltal jobbulást. Én még csak reggel óta csuklok, de mindjárt megőrülök. :)

2013. márc. 4. 16:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hátha... Elvileg egyébként lisztérzékenység, jövőhéten biopszia, majd utána mondhatok többet (:
2013. márc. 4. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!