A plazma ferezisnek vannak súlyos kockázatai? Illetve olyan következményei, amik csak egy bizonyos idő elteltével jelentkeznek?
Én 180X voltam, utána hagytam abba, mert olyan vérszegény és fehérjehiányos lettem, hogy 3 hónap szünet után sem jött helyre, így abbahagytam inkább. Kellett egy év mire rendeződött a vérképem.
De én nő vagyok, állítólag mi hajlamosabbak vagyunk a vérszegénységre.
A hegek örökké ott lesznek a karjaimon, más hosszú távú mellékhatást nem érzek még. Meg ugye az az egy év amíg a vérképemmel szenvedtem.
Amikor abbahagytam a plazmaadást kezdett megszűnni az állandó fáradtságom is. (ami kb. a 100. alkalom után kezdődött) Most már nem kezdeném újra.
(ahova én jártam évi 50 alkalom lehetséges, ezt ki is használtam az első 3 évben)
#plazmaadás #plazmaferezis #veszelyes
Anyum baratnojenek fia HEPATITIS-es lett a plazmaferezis kozben!!! Nagyon sok ido volt, mire kilabalt a betegsegbol. Kozben elvesztette a munkajat, egeszseget. Bizonyitottan ott kapta el. Ennyit a kamu 100% biztonsagrol.
Egy munka kozben barki lehet csak kicsit figyelmetlen.
Szia!
Veszély épp annyi van benne, mint egy kórházi tartózkodásban, ahol infúziót kapsz... Sőt!!! A magam részéről jobban bízok ezekben a jól felszerelt plazma központokban, mint a kórházak tobbsegeben.
DE!
Mint mindent, ezt is ésszel kell csinalni... Egy évben maximum 45 alkalommal adhat egy egészséges felnőtt férfi plazmat... A nőknél ez a szám alapból csökken, mivel a menstruáció alatt nem javasolt... Nem ellenőrzik, de nagy hülye aki megpróbálja. Ha antibiotikumot szedtél, az utolsó gyógyszer bevételetol szamitva 8 napon belül nem adhatsz plazmat... saját érdeked, h igazat mondj a kérdésekre, és csak egészségesen menj a központba. Ne vidd túlzásba! Étkezz az előírásoknak megfelelően, és hagyj ki akár egy félévet is. A vénák regenerálódását segíti az idő és a Lioton gél. Ez az egy, ami valós, tényleg sérülhetnek a bökdösestől, ha tul gyakori... De ha megvan a 3 liter folyadék, nem csak aznap hanem folyamatosan min 1,5-2 liter vizet iszol, nem dohanyzol, és mértékkel kavezol... Azaz egészséges életet élsz, akkor nem veszélyesebb a plazmaadas, mint bármely más alkalom amikor tűvel találkozol... Sztem.
Aki ebből próbál megélni, megérdemli a következményeket... Ez nem rendszer hiba, hanem az egyén felelőtlensége, és ostobasága!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!