Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.
Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova wc-re,pedig nagyon kellett volna.Aztán tegnap este próbálkoztam,erősen nyomtam,de csak 2 kis bogyó jött.Ma reggel már eltudtam menni,egy kicsit kellett erölködnöm is,de azért jött vmi.És amikor töröltem a fenekem,akkor éreztem egy kis golyó szerű valamit,de nem jött ki a fenekemből,olyan volt,mintha egy kis cérna tartotta volna oda.De nem mertem erősebbe kihúzni.Viszont egyáltalán nem fájt,nem is vérzett.Ez aranyér lehetett vagy (ez most hülyén fog hangzani) egy "kakidarabka":) ami nem jött ki??
nagyon félek,h lehet h aranyér:(
15 évesen nem korai ez?
elmentem wc-re,kihúztam,és lám-lám télleg az volt:)
köszönöm szépen a válaszokat:)
Celeb lettél, hallod e :D
Egyébként anno én is "átestem" ezen, és én is paráztam..de akkor még nem volt net, ahol megkérdezhettem volna.
nem tudom,h most miért kell ki röhögni az embert???bezzeg,ha veletek fordulna előő ilyen,egyből rohanátok az orvoshoz!úgy be lennétek szarva,mint az állat!!
ja,bocsi ti tökéletesek vagytok!szánalom...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!