Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek szélgörcs ellen?...

Mit tegyek szélgörcs ellen? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Egy hónapja tettem fel ezt a kérdést : http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2665..

Ez a dolog nagyjából február közepén kezdődött, és azóta semmi szünet. Nagyon kétségbe vagyok esve.

Javaslatok alapján azóta reggelizek, többet iszok (csak vizet,teát).

Nem ettem azóta káposztát, karfiolt, se babot, se semmi ilyesmit. Mégsem változott semmi.

Arra gondoltam hogy lehet a székrekedés miatt van. Akkor elkezdtem paradicsom levet(házi,bio) inni, meg sok gyümölcsöt enni. Szintén nem változott a helyzet.

A mozgás sem segít sokat.

Tegnap eszembe jutott, hogy nem lehetek-e érzékeny a laktózra. Viszont ez ott hibádzik hogy ha tejet iszom nem fáj tőle a hasam, nincs hasmenésem. Tehát akkor nem lehetek laktóz intoleráns.

Már nem tudok mit kitalálni, hogy mitől lehet. A táplálkozásom nem változott meg drasztikusan. Vagy ha mégis, pont hogy jobb szokásokat kezdek felvenni ilyen téren.

Az orvost nem preferálom, és ahhoz anyunak is el kellene mondani a dolgot, amit szintén nem szeretnék.

Mitől van ez? Miért? Mit tehetek még ellene?

15/L

2012. ápr. 21. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

tehát inkább fingassz és szenvedsz hónapokig, minthogy elmond anyádnak,elmenj az orvoshoz,és meggyógyulj?

biztos bagy benne,hogy ez logikus viselkedés?

2012. ápr. 21. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedben - bár fiatal vagy még vastagbéldaganathoz meg komolyabb gondokhoz- talán mégse ártana egy colonoscopia.
2012. ápr. 21. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Valóban nem logikus gondolkodás, viszont ez annyira megalázó és gusztustalan.

És ha el is megyek orvoshoz, mit csinál velem? Tényleg megtükröz?

2012. ápr. 21. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A természetgyógyászok 24 órás böjtöt ajánlanak, a szervezet kitisztulására. Ne egyél ugyanazon étkezés során szénhidrátot, és fehérjét. Egyél sok fokhagymát, rágcsálj szegfűszeget. Étkezés közben igyál meg egy csésze kamillateát. Kerüld a puffasztó ételeket. Étkezésnél ülj egyenes derékkal. Óvakodj a cukortól, és a nyers zöldségektől. Ne egyél túl sokat.
2012. ápr. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!