Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudok kezdeni pszichoszoma...

Mit tudok kezdeni pszichoszomatikus tünettel?

Figyelt kérdés

Ez volt az egyik előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

A kedves 05-05 13:51-es válaszadó fején találta a szöget, de ott látható alatta az én kérdésem is, hogy mit kezdjek most, mit csináljak, hogy ne legyen így, mert ez nem néha-néha fordul elő, hanem most már mindig, ha maszturbálok.

2009. máj. 21. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
kamu kérdés, de ügyes! :D
2009. máj. 21. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a pszichoszomatikus tünet azt jelenti, hogy valaki a lelki problémáit testi tünetek képében mutatja ki. pl stresszes a munkája, de ő ezt nem így éli meg, hanem mondjuk állandó fejfájása van. a maszturbálás után jelentkező pattanás nem pszichoszomatikus tünet. lehet hogy valójában szégyenled és ezért ideges vagy utána, amitől pl jöhet ki pattanás. másra nem tudok gondolni.
2009. máj. 22. 00:04
 3/4 A kérdező kommentje:
oké, oké... de hogy tudnám azt megoldani, hogy ettől Ne jöjjön ki rajtam pattanás?
2009. máj. 22. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok. sehogy. erre nincs megoldás. ne maszturbálja, hanem keress egy partnert. jobbat nem tudok.
2009. máj. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!