Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem józanodok ki?

Miért nem józanodok ki?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken berúgtam, életemben először és azóta nem józanodtam még ki! De nem fáj a fejem meg nincs is hányingerem csak nem tudok koncentrálni gép előtt ülve egy idő után össze folyik a kép, furcsán látom a világot mintha nem is én lennék... persze szombat óta javult a dolog de már szerda óta ugyan olyan állapotba vagyok és semmi javulás... de most jön a java! Hétfőre meg kell tanulnom 1 lapnyi angol szöveget angolból, + keddre egész éves matek tz-t írunk, és ehhez még jön a marketing is amiből szintén meg kell tanulnom vagy 10 oldalnyi anyagot! Ha valamelyik nem sikerül akkor megbukok, és azt nagyon nem szeretném... csak hogy hiába tanulok egyszerűen nem megy mert nem tudok rá koncentrálni!!!! Tud valaki sürgősen valami megoldást adni hogy a hétvégén feltudjak készülni? KÖSZI
2011. máj. 27. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kávé. De nem hinném, hogy ez még amiatt a berúgás miatt van, ilyenről még nem is hallottam. Szerintem lehet jobb lenne elmenned dokihoz, mert ez más miatt is lehet.
2011. máj. 27. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Ezt úgy hívják, hogy agykárosodás!

Gratulálok!

Valószínű valami pancsolt piát ittál amit ablakmosóból készítettek...

2011. máj. 27. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alkoholérzékenységed lehet, bár a tünetek nem nagyon hasonlítanak... Vagy pedig az italhoz semmi köze sincs a rosszullétednek és inkább el kellene menned orvoshoz.
2011. máj. 27. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Jah, az is lehet, hogy valamit az italodba kevertek és valamilyen mérgezésed van, tényleg el kellene menni orvoshoz.
2011. máj. 27. 15:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem kevertek bele semmit... osztálykiránduláson volt! A sört amit ittam azt én vettem! A pálinkát meg a többi osztály társam.
2011. máj. 27. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak hasonló tüneteim, ha gondolod, írj nekem privit, érdekelne részletesebben, mit érzel, és megírom én is a tapasztalataimat! Üdv: Adri
2011. máj. 28. 05:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Mennyit ittál? Mindet egy nap alatt vagy folyamatosan több napon keresztül? Hány éves vagy? Ettél előtte?Mit? Azért ezek elég fontos infók.

Egyébként is lehet, hogy ugye első piálásod, és nagyon rá vagy parázva, hogy úristen de rosszul vagyok még mindig..ne gondol rá szeritem. Lehet, hogy hipochonder vagy egy kicsit:D

2011. máj. 28. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok . 4 szendvicset ettem egész nap. 2 óra alatt ittam le magam. Mielőtt elkeztem inni emlékszem h éhes voltam de aztán nem ettem semmit . Sőt másnap 1 falatot sem ettem mert hányingerem volt. Ja meg bevettem 4 daedalont, 2x2 es felbontásban.
2011. máj. 28. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is jártam igy de nem a részegségtől hanem a 3 nap 12 órás éjszakázástól. Majdnem két hétbe tellt mire az összes tünet elmúlt, arra meg sajna ujra hozzám kerül az éjszakás müszak mehetek vissza megint 3 nap. Ráadásul még bulizni is mrgyek előtte, az is éjszakázás a maga módján meg még iszok is. Remélem a melót igy jobban birom hogy "gyakorlok" rá.
2011. máj. 28. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:

hát a 4 szenya az nem sok, főleg, ha nem előtte etted, tehát viszonylag üres volt a gyomrod, amikor ittál, hiszen éhes is voltál, így jobban felszívódott a pia, főleg, hogy 2 óra alatt beleöntötted az üres gyomrodba:D

Rendesen belehettél rúgva, de nem hiszem, hogy köze van a mostani tüneteidhez. Tényleg fáradt lehetsz, hiába alszol egy nap pl 12 órát, azzal nem pótolod a több napi kevés alvást. Nem hiszem, hogy ilyen hosszú távon ez az alkohol hatása lenne. Én amikor először igazán berúgtam, akkor egész nap semmit nem ettem, de tényleg semmit este 6-7óra lehetett, és megittam 1 sört, 1 baileys-t, ezek meg semmi ártottak, majd ezután kérdezték kérek-e abszintot, mondom jöhet, azt is egy húzásra.hát szép volt, rá fél perc se telt el, alig tudtam menni, annyira szédültem, aztán elmentünk a bolta, kiflit venni, hogy az is szívja a piát. Ezek után már olyan hajnali 2körül szinte józan voltam, utána persze ittunk még whiskyt bomba energiaitallal, meg vodkát, de talán egy napig voltam másnapos, és akkor sem valami erőssen, nem fát a fejem sem, csak rossz volt a közérzetem. 2 nap után minden rendben volt.

2011. máj. 29. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!