Miért nem józanodok ki?
Ezt úgy hívják, hogy agykárosodás!
Gratulálok!
Valószínű valami pancsolt piát ittál amit ablakmosóból készítettek...
Mennyit ittál? Mindet egy nap alatt vagy folyamatosan több napon keresztül? Hány éves vagy? Ettél előtte?Mit? Azért ezek elég fontos infók.
Egyébként is lehet, hogy ugye első piálásod, és nagyon rá vagy parázva, hogy úristen de rosszul vagyok még mindig..ne gondol rá szeritem. Lehet, hogy hipochonder vagy egy kicsit:D
hát a 4 szenya az nem sok, főleg, ha nem előtte etted, tehát viszonylag üres volt a gyomrod, amikor ittál, hiszen éhes is voltál, így jobban felszívódott a pia, főleg, hogy 2 óra alatt beleöntötted az üres gyomrodba:D
Rendesen belehettél rúgva, de nem hiszem, hogy köze van a mostani tüneteidhez. Tényleg fáradt lehetsz, hiába alszol egy nap pl 12 órát, azzal nem pótolod a több napi kevés alvást. Nem hiszem, hogy ilyen hosszú távon ez az alkohol hatása lenne. Én amikor először igazán berúgtam, akkor egész nap semmit nem ettem, de tényleg semmit este 6-7óra lehetett, és megittam 1 sört, 1 baileys-t, ezek meg semmi ártottak, majd ezután kérdezték kérek-e abszintot, mondom jöhet, azt is egy húzásra.hát szép volt, rá fél perc se telt el, alig tudtam menni, annyira szédültem, aztán elmentünk a bolta, kiflit venni, hogy az is szívja a piát. Ezek után már olyan hajnali 2körül szinte józan voltam, utána persze ittunk még whiskyt bomba energiaitallal, meg vodkát, de talán egy napig voltam másnapos, és akkor sem valami erőssen, nem fát a fejem sem, csak rossz volt a közérzetem. 2 nap után minden rendben volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!