Hogyan legyek lázas?
nálam volt egyszer egy olyan helyzet, hogy tudtam, hogy feleltetnek másnap, és annyira kiütöttem magam lelkileg, hogy én ezt nem tudom végigcsinálni, hogy belázasodtam, magamtól, nem kellett semmi, 40 fokos lázam lett, orvos jött meg egy hét pihi...
szerintem beszéld meg valakivel a problémádat add ki magadból, és megkönnyebbülsz tőle, a sirás is megfelelő, de nem befelé fordulva ettől nem fog megoldodni, csak a tehert teszed le egy időre...
Hmm... sajnos ez nálam nem így működik...:)(
Mindegy, megpróbálok holnap elmenni, lesz ami lesz...
De azért továbbra is nagyon nyitott vagyok a válaszokra, és szívesen veszek minden használható 5letet...
Az én időmben azt mondták, egyél krétát, attól lázas leszel. Mondjuk én sose próbáltam, tehát nem tudom, hogy tényleg belázasodsz e tőle, vagy csak kamu.
A kollégiumban a lányok különböző irritáló dolgot kenegettek a szemükbe, pl. szájvizet, mosószert, sampont. Mert attól enyhén begyulladt és jól bevörösödött. Na most a vörös szem kötőhártyagyulladást jelent, ami ugye fertőző. Az automatikusan 1 hét kiírás 5 napig szemcseppezni, mert különben a környezetedet is lefertőzöd. Bevallom én sose mertem, mert féltem, hogy nagy baja lesz a szememnek, de volt csajszi aki bevállalta.
Több ötletem nincs. Vagyis van a hőmérő megdörzsölése, felpöckölése, de azt mondtad, a szüleid őriznek a hőmérőzés közben, vagyis az nem járható út.
Nekem nem kellett megbetegednem, lementem az orvoshoz, mondtam neki, hogy mi van, hogy teljesen kész vagyok, ő meg tök megértő, és kiírt 2 hétre!!!, és a lelkemre kötötte, hogy pihenjek... Mondjuk nem tudom, te mennyire vagy ki, de én már idegösszeomlásközeli állapotban voltam... Most jön a 2. hét, és egyre jobban érzem magam :)
Szerintem nyugodtan próbáld meg, egy próbát megér, de ha ez nem megy nálad, akkor a sós kávét, és/vagy a krétát javaslom, az nekem eddig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!