Igaz, hogy bespeedezve hamarabb megtanulod a tananyagot?
Figyelt kérdés
Nem rendszeres használatra gondolok, hanem pl. vizsgaidőszakban jól jöhet? Tapasztalatokra vagyok kiváncsi, nem kioktatásra, mert azt magamtól is tudom, hogy káros, illegális, blablabla...2010. nov. 7. 19:45
1/8 anonim válasza:
Nem. A speed leegyszerüsítve egy bikaerős élinkítőszer, ami ébren tart, és elhiteti, hogy nagyon nem vagy fáradt. De semmivel nem gyorsítja meg a tanulást. Az meg, bocs, de baromság, hogy csak vizsgaidőszakban használod. Több száz ezer ember nem volt képes leállni vele a "csak most az egyszer" kejelentés után, majd pont neked megy...
2/8 A kérdező kommentje:
Egy használattól nem szoksz rá.
2010. nov. 7. 20:00
3/8 Dr. Dav válasza:
Nem. Ha speedezve tanulsz, csak speedezve fogsz emlékezni rá... azt pedig a vizsgán észrevennék, nem gondolod?:)
Javaslom, hogy inkább használj direkt erre a célra kifejlesztett, LEGÁLIS készítményeket, azok hatásosabbak is. Ilyen pl a MemoLife és a Reergin+.
Sok sikert!
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem cink ha feszülsz a padba :D
Én is raktam, leszartam ki mit gondol. Egész este tanultam, 2 óránként egy csík, reggel meg 2 bika nagy, aztán ment is a dolog, vizsga után meg kitomboltam magam havernál :D
6/8 anonim válasza:
A Speed 10%-kal javítja a tanulást, szóval jól jöhet, de mint mondtad, egesz vizsgaidőszak, tehát nem egyszer használnád. Igy inkább vigyázz vele, nehogy megszokd, persze én azt sem bántam.
7/8 anonim válasza:
Tudom hogy regi kerdes de a valasz meg relevans lehet. En szemely szerint tanultam speeddel es eleg jol sikerultek a dolgok de aztis szamitasba kell venni hogy en jol birom. Azt tanácsolom egyszer probald ki es ha nem volt megfelelo hatasa tanulas szempontjabol akkor felejtsd el. Inkabb bulizz vele. Az fix nagyon jo lesz😏
8/8 anonim válasza:
Sajnos sokan felreertik, benyomnak orrba egy rohadt nagy adagot es csodalkoznak hogy szetszortak lesznek lol.
Olyan adagokat kell hasznalni amiket figyelemzavarra adnak (alacsony) es szajon at. Megfelelo alvas, eves, ivas nagyon fontos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!