Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha hasmenős...

Mit jelent az ha hasmenős vagyok és a székletem tetején van egy kis vér?

Figyelt kérdés
Mit jelent?Sürgős
2008. dec. 27. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

No para!!! Valószínüleg a sok fosástól kezdődő aranyered van, nem egy nagy öröm, de nagyon jól kontrollálható!

Reparon, ill. Haemorid kenőcs segít!

Kezelőorvosod....

2008. dec. 27. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ez vastagbélgyulladás is, ami igen veszélyes. Mielőbb tessék orvoshoz fordulni vele, mert nagyon nem játék! Én ismertem valakit, akinél ez volt a tünet, és majdnem ki kellett operálni a vastagbelét, ami iszonyú dolog. Nem rémísztgetni akarlak, de mindenképp utána kell járni, mert ha időben kezelik, akkor nem lehet gond. De lehet más probléma is, amit nehéz látatlanban kitalálni, pláne hozzáértés nélkül.

Jó egészséget!

2008. dec. 27. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet végbélrepedés is, illetve a sok "anyag" kikezdte a végbeledet. Viszont a túl sok WC-zés, hasmenés is ártalmas, mert a bélbolyhokat tönkreteszi.

Mindenképp menj el orvoshoz, nem érdemes otthon találgatni a probléma forrását, illetve diagnózist felállítani. Igen, ha aranyered van, az jól kezelhető. Viszont annak más tünetei is vannak, égő viszkető érzés, kifordul a végbél és rücskös stb... de gondolom, súlyosabb esetekben fájdalom, még az ülés is nehéz, és állandó olyan érzés mintha "ott" lenne valami. A tünetek gondolom mindenkinél más és más.

2008. dec. 28. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hát egy kicsit megnyugodtam, de biztos, hogy orvoshoz fordulok :D
2008. dec. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!