Milyen betegségem lehet? Nagyon félek! Mi történik velem?
Istenem:S
Szerintem a ráknak nem ezek a jelei!!!!
Keress fel egy másik orvost, vagy célozz meg egy vérvételt!
Valamerre lépned kell még! Irány kórház!
első vagyok.
Nem azért, de ha megy a hasa pont nem tejtermékeket kéne ennie!
Először is hütőfürdő és vizes törcsi a láz miatt!!!!!!!!!!
Másodszor olyat egyél ami fogja a hasad, sósvizbe főtt krumpli, főtt rizs, keksz, piritós. És vizet igyál, avyg teát! Muszáj rengeteget innod!!!! HA KELL HA NEM IGYÁL!
A natúr joghurt és a kefír nem azért kell, hogy megálljon a hasmenés, hanem azért, hogy rendbejöjjön a bélflóra. Ugyanis a "puffadós" tetejű készítmények (így pl. egyes kefírek, tejfölök, joghurtok) tartalmaznak élő organizmusokat, amelyek segítenek az antibiotikumos kezelés hatására tropára vált bélflórát visszaállítani.
Amúgy ha nem múló a hasmenés, akkor először is a folyadékpótlás szükségszerű, tehát naponta három liter víz. És nem kevesebb, mert kórházba fogsz kikötni. Mese nincs. Ha kiszáradtnak érzed magad, akkor irány a ügyelet, és kezdjék el az infúziós kezelést, nem játék a kiszáradás!
De épp ez az hogy nem tudok enni, mert azonnal émelygek meg nyomja a gyomrom...:S
Az antibiotikumok mellett végig szedtem probiotikumot.
Az orvos meg nem is az én orvosom volt, mert az enyém szabadságon van..Szóval így még gázabb helyzet.Kb mire utalhatnak a tüneteim?Elég erős fájdalmaim vannak időnként, a végtagjaim,főleg a bal lábszáram pedig folyamatosan sajog.Mintha órákig tornáztam volna... :(
Azt kifelejtettem hogy 18 éves lány vagyok.Idén jönne a szalagtűző, az érettségi...
Akkor elvileg a belfloradnak rendben kene lennie. De nem ertem hogy virusfertozesre miert kaptal antibogyot?
Sztem kene neked egy rendes kivizsgalas. Ezt nem lehet tavgyogyitani es ha nagyon szarul vagy menj vissza a korhazba.
Voltam vér és vizeletvizsgálaton is, azt kifelejtettem.A vérem gyulladásra utalt a szervezetemben,a vizeletemben pedig sok a baktérium.
Nem kórházban voltam,hanem háziorvosnál, vidéken élek,ott nincsen kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!