Szedte már valaki a Cifran 250 mg antibiotikumot?
Igen durva mellékhatásai vannak és nagyon félek tőle:(
Nektek volt valami panaszotok tőle?Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem terveztem az alkoholtXD
A mellékhatásokkal van bajom, ami kijön attól hogy simán beveszed.Nem akarok májgyulladást, meg mindenféle szörnyűséget:(
Első:
Anyukád mire szedte?
Jajajaj.. nem szabad ilyenkor olvasgatni a mellékhatáslistát, mert ez azt jelenti, hogy ha 100000 emberből akár 1-nél jelentkezik, akkor is fel kell tüntetni a tájékoztatón bizonyos jogi dolgok miatt!
Vedd be szépen a gyógyszert, a bakteriális fertőzés sokkal veszélyesebb, mint a nagyon is ritka lehetséges mellékhatás!
Egyébként a Cifran nagyon jó gyógyszer!
Én épp tegnap vettem be az utolsó Ciprofloxacinom (ugyanaz, mint a Cifran). Nekem húgyúti fertőzésre kellett szednem, elsősorban erre szokták adni.
Jelentem túléltem, úgyhogy te is nyugodtan beszedheted a tiédet. Amit ne tegyél: tegnap este kicsit iszogattam rá, tényleg nem sokat, mert olyan alkalom volt, hogy úgy gondoltam ennyi nem árthat. Ma fél napig alig bírtam felkelni a WC-ről, olyan jó "kis" hasmenést csinált :) Még most is alig merek enni, csak iszok, mert már majdnem kiszáradtam.
Én is elolvastam a betegtájékoztatót, de arra mindent rá kell írniuk, azt is, ami millió emberből egynél fordult elő, sőt azt is, amiben nem is biztosak, hogy a gyógyszertől volt, de inkább ráírják, nehogy perelhetők legyenek. (Tudod, mint mikor a lökött amerikai nő betette a macskáját a mikro-ba szárítani, simán megnyerte a pert, mert a mikro műszaki leírásában nem volt benne, hogy macskát tilos bele tenni :)
Szóval szedd bátran, mert egyébként tényleg jó gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!