Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » TB támogatja a hasplaszikát?...

TB támogatja a hasplaszikát? Méressem meg magam az orvosnál?

Figyelt kérdés
70 kilót készülök leadni. Esélyes hogy a hasfalam is lefog "szakadni" a végére, úgy tudom ha a hasfal is szétcsúszik a fogyástól, akkor a tb fizeti a hasplasztikát. A kérdés méressem e le magam az orvosnál, kell e hivatalos papír arról hogy mekkora dagadt vagyok, vagy elég bizonyíték erre a képek és videók amik készültek rólam eddig? A kérdésem komoly, a problémám valós, kérek mindenkit a normális válaszokra :) szekálásra nem vagyok kiváncsi, tisztában vagyok vele hogy saját önmagam hibájából fogok szívni, elég büntetés ez nekem szekálás nélkül is...
2009. dec. 11. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt kérdezd meg a dokidtól, ő biztosan tudja ez hogy működik.

Sok sikert és kitartást! :)

2009. dec. 11. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy senki nem tudja hogy fizeti e így a tb a hasplasztikát! Még a saját háziorvosom se.
2009. dec. 12. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem ha lefogysz, az úgy is látszani fog ;) valószínű nem kell ezt majd még bizonyítanod is :D!

Keress rá google-ben esetleg, hogy mit támogat a tb! biztos van ilyen oldal, azt tudom, hogy a 3.gyerek után támogatott a has (és/vagy) mell helyreállító műtét.

2009. dec. 12. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy keresdól tudom, ilyen esetekben ké meg telefonon, esetleg levélben az OEP-et. Ők 100% tudják(hisz ők a finanszírozók), hogy milyen esetekben és mennyivel támogatnának.

Ha jól tudom, kérvényt kell nekik írni. Amiben jó ha tudsz rossz körülményekre, stb. hivatkozni. Meg nem árt ha pszichológus adna ki papírt arról, hogy mennyire megvisel téged a felesleges bőr,stb.

2009. dec. 12. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Javítanám az elejét az irományomnak, mert a kurzor elugrott és most látom milyen zavaros lett. :)

Vagy keresdól tudom, ilyen esetekben ké meg telefonon = telefonon, vagy levélben keresd meg az OEP-et-ez lenne a lényeg. Bocsi :S

2009. dec. 12. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

A TB akkor támogatja a hasplasztikát, ha legalább 12 csökkenést mutat a BMI-d(testtömegindexed). Erről a háziorvos adhatja ki az igazolást, amivel mehetsz a plasztikai sebészhez.

Előre informálódj, hogy melyik kórházban végeznek TB támogatott műtétet.

2010. ápr. 1. 07:58
 7/8 anonim válasza:

Szia! Én 140-ről fogytam le 85-re. Valamennyi hasam maradt illetve striáim is vannak. Csak annyi tanácsot szeretnék adni, hogy használj valami testápolót így a striákat talán meg tudod úszni, illetve ne szakítsd magad szét mert ha sérvet csinálsz magadnak akkor soha többet nem tudsz edzeni és csak diétával nem tudsz fogyni.

23/F

Sok sikert és kitartást, mert megéri. És ne feledd! CSAK ÉSSZEL!!!

2010. jún. 19. 01:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Tudnánk beszélni emailen? kérlek írj rám! már 30 kiló lement...
2010. jún. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!