TB támogatja a hasplaszikát? Méressem meg magam az orvosnál?
Szerintem ezt kérdezd meg a dokidtól, ő biztosan tudja ez hogy működik.
Sok sikert és kitartást! :)
Hát, szerintem ha lefogysz, az úgy is látszani fog ;) valószínű nem kell ezt majd még bizonyítanod is :D!
Keress rá google-ben esetleg, hogy mit támogat a tb! biztos van ilyen oldal, azt tudom, hogy a 3.gyerek után támogatott a has (és/vagy) mell helyreállító műtét.
Vagy keresdól tudom, ilyen esetekben ké meg telefonon, esetleg levélben az OEP-et. Ők 100% tudják(hisz ők a finanszírozók), hogy milyen esetekben és mennyivel támogatnának.
Ha jól tudom, kérvényt kell nekik írni. Amiben jó ha tudsz rossz körülményekre, stb. hivatkozni. Meg nem árt ha pszichológus adna ki papírt arról, hogy mennyire megvisel téged a felesleges bőr,stb.
Javítanám az elejét az irományomnak, mert a kurzor elugrott és most látom milyen zavaros lett. :)
Vagy keresdól tudom, ilyen esetekben ké meg telefonon = telefonon, vagy levélben keresd meg az OEP-et-ez lenne a lényeg. Bocsi :S
A TB akkor támogatja a hasplasztikát, ha legalább 12 csökkenést mutat a BMI-d(testtömegindexed). Erről a háziorvos adhatja ki az igazolást, amivel mehetsz a plasztikai sebészhez.
Előre informálódj, hogy melyik kórházban végeznek TB támogatott műtétet.
Szia! Én 140-ről fogytam le 85-re. Valamennyi hasam maradt illetve striáim is vannak. Csak annyi tanácsot szeretnék adni, hogy használj valami testápolót így a striákat talán meg tudod úszni, illetve ne szakítsd magad szét mert ha sérvet csinálsz magadnak akkor soha többet nem tudsz edzeni és csak diétával nem tudsz fogyni.
23/F
Sok sikert és kitartást, mert megéri. És ne feledd! CSAK ÉSSZEL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!