Öngyilkosság csökkentésére vmi? 16/L
16 évesen még alig éltél, az igazi élet 20 felett kezdődik
de egyébként gondolj bele, Afrikában a veledkorúak konkrétan napi 12-14 órát dolgoznak és éheznek, mégsem jut eszükbe öngyilkosnak lenni
2.bocsi,igy sikerült...nem olvastam utána
3.tudom :/
Biztosan van valami örömöd az életben!
Abba kell kapaszkodnod. Van, aki szeret, kedvel, van hol laknod, mit enned, és helyes vagy.
Süt a nap, fúj a szél, mindjárt esik a hó, ezek óriási dolgok. Még alig éltél, egy csomó minden vár még rád!!!
Én magam is átestem már két depressziós epizódon mire rájöttem arra hogy csak úgy lesz jó a közérzetem ha eltudom fogadni azt amim van és jól érzem magam a bőrömben.. Képes vagyok felismerni az élet apró szépségeit és az adott lehetőségeit is, mindent a legkisebb dolgot is ami örömet tud okozni. Az élet nyújtotta boldogságot és jót, mind azt amit amivel az élet megajándékoz minket mert az élet ajándék!
Általában az élet vidámabb oldalát nézem és ha valami nem épp úgy jön össze ahogy szeretném azt mondom magamban hogy na majd akkor nyaralni visz az álomhajó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!