Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Támogatja a TB vagy saját...

Támogatja a TB vagy saját zsebre megy?

Figyelt kérdés
Fogyókurázom és még közel 30 kg-tól kéne megszabadulni.\\129 kg-ról kezdtem most vagyok 110 kg\\és a fogyás során a bőröm nem tud olyan mértékben összehúzódni,hogy ne nézzen ki úgy mintha pár számmal nagyobb lenne a testemhez képest :) még nem gond de a végén gondolom szükség lesz valamilyen plasztikára,hogy "beleszabjanak".Ezt támogatja e a tb vagy saját zsebes lesz?ha saját akkor milyen árban mozognak ezek a beavatkozások?
2009. júl. 24. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem ha nem egészségügyi okokbol kell akkor nem, miért is fizetné?
2009. júl. 24. 23:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom talán könnyebben kisebesedik, gombás fertőzések vagy csak maga a lelki teher ahogy kinéz és nem tudom esetleg elfogadni.
2009. júl. 24. 23:37
 3/12 anonim válasza:
0%

nekem a kövérségem elég nagy lelki teher, meg izzadok is, de majd a tb-ből megcsinálják a zsírleszívásom és minden oké lesz.

jah meg ha már ottvagyok akkor felvarratom az arcom is, hiszen hogy nézek majd ki egy szép testhez egy nyúzott arccal..

2009. júl. 24. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem támogatja a TB a fogyás miatt szükséges korrekciós plasztikázást. a hasfalplasztikát igen, de azt is csak akkor , ha pl. hasfalsérv is műtétre szorul
2009. júl. 24. 23:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Hol olvastál itt zsírleszívásról?egyáltalán elolvastad a kérdést?vagy felolvasták neked?amit valószínűnek tartok mert a válaszod következtet az értelmi szintedre!
2009. júl. 25. 00:02
 6/12 anonim válasza:
0%

mit szólnál egy köztes megoldáshoz?

befizetlek egy pszichiáterhez hogy megbeszélje veled ezt az önértékelési zavart és el tudd magad fogadni!

2009. júl. 25. 00:09
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm nincs rá szükségem\egyenlőre\Elfogadom magam nincs ezzel gond csak láttam néhány riasztó képet ilyen lógó bőrről és az elég riasztó volt!
2009. júl. 25. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajnos a tb. lassan már nem támogat semmit,pedig az évek során befizetett és "fel nem használt" eb.járulék alapján azt gondolná az egyszerű ember,hogy miért ne?

Szerintük ez egy "szépészeti" műtét,amit sajnos neked kell finanszírozni.

Próbálj lassabban fogyni,közben edzeni,hogy ne olyan gyorsan menjenek le a kilók,és ne nyúljon meg a bőröd.

Sok sikert,szorítok,hogy csinos legyél:))

2009. júl. 25. 12:27
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi,a kitűzött cél fele már megvan és eddig szerencsére tudja követni a bőr,akkor azt hiszem kondizni fogok,hogy a zsírszövetet az izom váltsa fel.Csak a hastól félek,hogy ott nem tudja követni.Megpróbálok minél lassabban fogyni pl úgy,hogy fogyok két hét alatt öt kilót és akkor azt szinten tartani két hétig és így tovább.
2009. júl. 25. 23:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos nem fogja támogatni :( Mondok példát arra, hogy mit támogat. Összevarrtak a combomon egy baleseti úton szerzett mély sebet, amelynek a hege a mai napig látszik. Ezt TB-re megcsinálják. Sajnos ezt neked nem fogják :(
2009. júl. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!