Orvoshoz kell mennem, de nem akarok suliba menni. Hogyan hitessem el vele, hogy tényleg beteg vagyok?
Ha a doki nem hülye, látni fogja, hogy nem vagy lázas.
Talán 1-2 napra kiír, de többre nem hinném. A sós kávé pont arra jó, hogy hányjál. Nem ártana egyébként sürgősen innod némi vizet (sokat), mert sót ily módon bevinni a szervezetbe nem egy jó dolog... Aki tengervizet iszik (sós), nem édesvizet, az belehal, mert elvonja a szervezettől a vizet a só.
Milyen oka van annak hogy nem akarsz iskolába menni?
-mert tanulni kell? - otthon maradsz egy hét anyagát tanulhatod, úgy hogy órán se voltál.
-dolgozat lesz? - megírod hiányzásod után, egyedül, amikor csökken a puskázás esélye, vagy lefeleled szóban.
-nem bírod az egyik tanárt/osztálytársadat- egy hét múlva ugyanúgy szembesülsz a problémával.
-ráadásul, ha sokat hiányzol akár vizsgáznod is kellhet év végén. (ha jól tudom a határ az éves óraszám 10%-a)
Én koleszos voltam és a drága iskola spórolt a fűtéssel ez miatt délután már nem volt fűtés a suliban így a koleszban sem, így állandóan meg voltam fázva, és a legyengült immunrendszerem miatt a vége felé már más nyavalyát is elkaptam. Meg mondtam dokinak mi a helyzet és két hétre kiírt suliból, mert addigra már normálisba kapcsolták a fűtést.
Viszont régebben mikor tényleg beteg voltam meg mindig küldött suliba...
nekem nincs ilyen gondoom:DD
Az orvosom rettenet jó arc, kaptam 3hét tesi felmentést,annyit mondtam neki,hogy fája lábam..:DD
volt,hogy bementm és azt mondtam,hogy nem akarok iskolába menni,kaphatnék egy hét kiirást??Természetesen otthon aztmondtam,fáj a mandulám..:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!