Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha felvágja az ereit. Segítenél?

Ha felvágja az ereit. Segítenél?

Figyelt kérdés

Barátnőm fel akarja vágni az ereit!

Elég hülyén fog hangzani, de mindezt a suliban akarja biológia órán! Fogalmam sincs, hogy miért, nem mondd nekem semmit se..

Sajnos most költöztünk el az ország másik felébe, így még megakadályozni sem tudom!

Azt szeretném végül is megtudni, hogy mennyi az esélye, hogy el fog vérezni?

Gondolkoztam és mivel biológia tanár gondolom tud neki elsősegélyt adni + hamar észre fogják venni, hogy ömlik a vér a kezéből, mert órán akarja felvágni.. ráadásul a kórház a sulitól 2 utcányira van, de mégis..?

Egyszerűen nem tudok mit csinálni 300 kmes távolságból :'(

Ő abban a tudatban van, hogy biztos nem fog elvérezni, mivel közel van a kórház és biztos mentővel viszik.. de ez nem 100% és ezt nem fogja fel!

Ezért nem is értem, hogy mi ezzel a egésszel a szándéka ha nem akar meghalni..

Kérlek, aki meg tudja mondani az esélyeit az írjon!

2010. szept. 12. 15:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hát ha nem a kórháztól 2 percnyire akarná csinálni,lenne rá esélye.de szerintem így,hogy nem akar meghalni,csak a figyelmet akarja magára felhívni.tudsz valami traumáról,ami mostanában érte őt?vagy vannak gondok a családjában?nyomós oka lehet,ha ténylegesen erre az elhatározásra jutott.jobb ötlet lenne beszélni a szüleivel,hátha ők tudják,mi a gond.segítségre van szüksége mindenképpen.
2010. szept. 12. 15:46
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

Hát csak vágja. Mindenkinek lehet egy ilyen korszaka, még sincsenek tele a temetők depis-öngyis tinikkel, szerencsére :)

Nem hiszem, hogy tudja, hol kéne vágni, hogy igazán komoly kárt okozzon. Mert a szokásos csukló-környéki felületes vénák elvágása inkább csak látványos, mint veszélyes és csunya munkát okoz a takarítónéninek.

2010. szept. 12. 15:49
 3/20 A kérdező kommentje:

1. nem tudok semmi ilyesmiről, szüleivel sajnos nem tudok beszélni, mert messze lakok tőlük, telefonszámukat nem tudom :S :(

2. ezzel azt akarod mondani, hogy ömleni fog belőle a vér, de azért nem hal meg? és ha idegeket vág el?

2010. szept. 12. 15:54
 4/20 anonim ***** válasza:
Hívd fel a sulit.
2010. szept. 12. 16:03
 5/20 anonim válasza:
83%
Ennek az a neve hogy FELTÜNÉSI VISZKETEGSÉG. Nyugodj meg, nem fogja megtenni, csak ijesztget téged, hogy végre valaki rá figyeljen, vagyis hogy mindenki ráfigyeljen. Nem veszed észre, hogy téged is manipulál
2010. szept. 12. 16:05
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
beszélj az iskolapszichológussal,szerezd meg a számát!tenni kell valamit...nem maradhat így.
2010. szept. 12. 16:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarja órán, hogy mindenki rá figyeljen. Esetleg beszélgess vele többet, szólj a szüleinek, szerezz neki barátokat, pasit vagy akármit.
2010. szept. 12. 16:11
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
magyarázd el neki, hogy az ereit szálirányban (tehát nem merőlegesen) vágja legalább fél centi mélyen mind2 oldalon.
2010. szept. 12. 16:11
 9/20 anonim ***** válasza:

Szólj a sulinak , a tanárjának, esetleg szüleinek ha van testvérének...Mindegy csak szólj valakinek! Még ha nem is mond igazat, akkor is tegyél ellene valamit.

Ez már amúgy pszichológiai eset-.-"

2010. szept. 12. 16:12
 10/20 A kérdező kommentje:

meg fogja tenni ismerem ennyire..

am vannak barátai, szép lány, bármikor talál magának pasit, tudtommal nem depressziós meg ilyenek.. lehet h feltűnési viszketegség, de akkor is meg fogja tenni.. ez tuti..

de mondjátok azt kérlek, hogy nem fog elvérezni!

2010. szept. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!