Egy kezdőnek milyen vizipipát érdemes venni?
MINI HOOKAH M1501 ,ilyen van nekem is :)
Azthiszem ez a legkisebb méretű, és nagyon egyszerű a használata meg mindenhol elfér:) Táskába is csak bedobod aztán irány a park:)
Csak nemtudom ezt a fajtát hol lehet kapni,mert ajándékba kaptam...
23:14-as! Igen van profi felszerelés.. és aki tudja használni az profi szinten képviseli a kultúrát:)Ennyi.
Nem tudom mire alapozod, hogy károsabb a ciginél, de ez csak a te tájékozatlanságodat mutatja.Nézz utána a dolgoknak, próbálj ki dolgokat aztán utána alkoss véleményt.Utálom azokat akik tapasztalat nélkül tartják a hegyi beszédet!
Kérdésre válasz: Top mark pipákat ajánlom, azon belül akármilyen méret.Ezeket lehet kapni a legtöbb webshopban. Kapsz hozzá mindent ami kell, egyszerű összerakni, mosni és nem utolsó sorban megfizethető.Ha már pipázol egy ideje és normális módon akkor valószinüleg majd érdeklődsz a jobb minőségü pipák és dohányok iránt is! Ha meg nem akkor maradsz átlagos pipás, de azzal sincs baj.
Jobb pipák: Khalil Mamoon, Mya, Alladin, Habibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!