Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan működik a bong?

Hogyan működik a bong?

Figyelt kérdés

Tulajdonomban van egy,de nem tudom hogyan kell használni.Eddig mindig csak tekertem egy jointot és elszívtam.De állítólag a bong jobb,mert a víz kiszűri a hatóanyagokat és a káros anyagok nagy része így "eltűnik".

De mit hova kell tenni? Hogyan kell használni?

2010. máj. 15. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
toltesz bele annyi vizet hogy a kis csovet ellepje 1 centire a cso vegen levo fembe beleteszed a cuccot es aztan elkezded szivni mikozben gyujtoval egeted a fuvet
2010. máj. 15. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) (Y)
2010. máj. 15. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nincsmit:) bocs csak telorol vagyok es nincs ekezet. seed a fustot peace=)
2010. máj. 15. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

jaja, nagyjábol így.

amnyival kiegészíteném az első válaszolót, hogy van a bongon egy kis légrés. azt befogod szívás közbe, aztán amikor szépen lassan teleszívtad a bongot füsttel, akkr elengeded a rést, és hirtelen beszívod az összes füstöt tüdőre (a bong méretétől függően, ha egy slukkra lemegy az összes)

amúgy bongozni nagyban érdemes grammokat egy slukkar.....

1alatt ne is tömd meg.

elnézést ha kicsit kusza lett a szöveg, másfél méterrel a billentyük fölül írok :)

"i want to get high so hiiigh...."

2010. máj. 16. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a billentyűzet felett állsz?! micsinálsz te ott? x'DDD
2010. máj. 16. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem állok lebegek :)

de sajnos egyre süllyedek lefelé :(

ha érted mire gondolok.

2010. máj. 16. 00:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek :)
2010. máj. 16. 11:31
 8/8 psytom ***** válasza:
100%
egyéb: valaki szokott dohányt rakni mellé...akkor kapar.még gyakorlott dohányosnak is. ha tisztán beleteszed a speciális zöldfűszert, hidd el, az a finom meleg gőz nem lesz kellemetlen:)
2010. máj. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!