Ha annyira káros a cigaretta akkor miért nem tiltják be?
Ha az állami bevétel miatt, akkor ennyi erővel más mérgező anyagokat is árulhatnának, ezek szerint az államot nem érdekli az emberek egészsége.
Plusz az egészségügyi ellátásokra kiadott pénz csökkenti a bevételt (állítólag több, mint a bevétel).
Szerintem a maffiát vissza lehetne szorítani, fokozottabb rendőri intézkedések stb. Megsemmisíteni a dohányföldeket stb.
Majdnem mindenki leszokna a cigiről mivel nem tudnak hozzájutni, előbb-utóbb pedig eltűnne a cigaretta és sokkal egészségesebbek lennének az emberek.
Pénz van belőle, nem is akármennyi. Gondolj bele, most ha betiltják, több száz család mehet tönkre, mert a dohánytermesztésből élnek, kitanulták, ahhoz értenek. (Mert nem olyan egyszerű, sokat kell vele foglalkozni)
Hatalmas adók vannak rajta, amik szintén jól jönnek az államnak, ők se hülyék.
"Az elvonási tünetekbe beleőrülne, belehalna a nagy részük."
Ez nem így van. A nikotinelvonásnak alig-alig vannak tünetei. Mibe kéne belehalni? Csak a média harsogja, hogy milyen nehéz leszokni a cigiről. Pedig nem az. Én is egyik napról a másikra tettem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!